Απίστευτο: Σε είκοσι λεπτά δύο αναγκαστικές αλλαγές ο Παναθηναϊκός, εκτός Βέρμπιτς - Χουάνκαρ (vid+gallery)
i

©intime

Απίστευτο: Σε είκοσι λεπτά δύο αναγκαστικές αλλαγές ο Παναθηναϊκός, εκτός Βέρμπιτς - Χουάνκαρ (vid+gallery)

Βασίλης Μοιρώτσος 20:58 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 17.02.2024

Ο Τερίμ έχασε τους δύο παίκτες της αριστερής πλευράς με τραυματισμό στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα με τη Λαμία.

Απίστευτη γκαντεμιά για τον Παναθηναϊκό, που μέσα σε είκοσι λεπτά είδε τους δύο παίκτες της αριστερής του πλευράς να αποχωρούν από το ματς με τη Λαμία. Και σίγουρα υπάρχει... συναγερμός και ενόψει του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ένιωθε ενοχλήσεις και μετά από 1-2 ενέργειες φάνηκε πως ο Σλοβένος δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι. Με αποτέλεσμα στο 12' να αποχωρήσει και να μπει στη θέση του ο Αϊτόρ, ο οποίος επιστρέφει μετά από τρία παιχνίδια που ήταν εκτός αποστολής.

Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Χουάνκαρ να πάρει τον δρόμο για τον πάγκο. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ένιωσε και αυτός ενοχλήσεις, προσπάθησε να συνεχίσει και το έδειξε στον Τερίμ, αλλά λίγο αργότερα δεν άντεχε. Με αποτέλεσμα να βγει και να δώσει τη θέση του στον Μλαντένοβιτς στο 21ο λεπτό της συνάντησης

Πλέον, εκτός από το πρόβλημα που δημιουργείται έτσι κι αλλιώς στον Τερίμ, ο οποίος προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, δημιουργείται ζήτημα και με τις... διακοπές στο ματς όσον αφορά τις επόμενες αλλαγές. Κι αυτό γιατί ο κανονισμός λέει πως πλέον ναι μεν μια ομάδα μπορεί να κάνει πέντε αλλαγές (έμεινε από τον covid και μετά), πλην όμως αυτές πρέπει να γίνουν σε τρεις διακοπές.

Κάτι που σημαίνει πως αν ο Τερίμ δεν κάνει αλλαγή στο ημίχρονο, θα είναι αναγκασμένος αν θεωρήσει να αλλάξει κάτι στο ματς να βάλει όσους παίκτες επιθυμεί (από έναν έως τρεις) σε μία διακοπή. Αν δηλαδή κάνει μια αλλαγή στο 60' μετά δε θα έχει το δικαίωμα να κάνει άλλη.

Δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ