Ένα γήπεδο στο πόδι για τον Μπερνάρ - Η αποθέωση και οι ντόπες Τερίμ, Μπακασέτα πριν το ματς με τη Λαμία (vid)

Ένα γήπεδο στο πόδι για τον Μπερνάρ - Η αποθέωση και οι ντόπες Τερίμ, Μπακασέτα πριν το ματς με τη Λαμία (vid)

Sportal newsroom 18:30 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 15.04.2024

Ο Μπερνάρ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Λαμία και ήταν φανερή η συγκίνησή του.

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε άφησε και στο ματς με τη Λαμία το αποτύπωμά του.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 την ομάδα της Φθιώτιδας με τον 31χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να σημειώνει δύο γκολ και στο τέλος όλη η Λεωφόρος ήταν στο πόδι.

Ο Μπερνάρ στην αλλαγή του άκουσε όλο το γήπεδο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ενώ αγκάλιασε θερμά τον Τερίμ.

Στην παρακάμερα του Παναθηναϊκού, παράλληλα, ξεχωρίζει η ατάκα του Μπακασέτα, ο οποίος είπε στους παίκτες του να μην ξεχάσουν τι συνέβη στο τελευταίο ματς με τη Λαμία στη Λεωφόρο, ενώ ο Τερίμ είπε στους παίκτες του: «Ξέρετε τι σημαίνει η Λαμία για μας. Πάμε να το πάρουμε». Στη συνέχεια ακολούθησε η ιαχή Παναθηναϊκός.

Δείτε το παρασκήνιο από τον αγώνα της Κυριακής

Να θυμίσουμε ότι μετά το παιχνίδι, ο Φατίχ Τερίμ τόνισε πως έχει ζητήσει, μεταξύ σοβαρού κι αστείου πολλές φορές από τον Βραζιλιάνο επιθετικό να μείνει στην ομάδα.

Ο τελευταίος, λοιπόν, απάντησε στον προπονητή του, λέγοντας πως η Ατλέτικο Μινέιρο τον περιμένει. Παράλληλα, ο Μπερνάρ υποστήριξε πως στόχος του μέχρι το τέλος της σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερνάρ:

Για την ερώτηση του προπονητή του: «Τα πράγματα είναι δύσκολα όταν έχεις υπογράψει με μία ομάδα. Η Ατλέτικο Μινέιρο με περιμένει και θέλω να γυρίσω σπίτι μου. Αλλά όσο είμαι εδώ βλέπετε ότι κάνω ότι μπορώ. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κάνω και την αυτοκριτική μου και λέω ότι θα έπρεπε να είχα βάλει κάποιες ευκαιρίες».

Ο Μπερνάρ δεν είναι μόνο ότι μπορεί, είναι και ότι το θέλει!

Ο Μπερνάρ δεν είναι μόνο ότι μπορεί, είναι και ότι το θέλει!

Για τις ικανότητες και την κλάση του Μπερνάρ, κανένας δεν αμφιβάλλει. Το αξιοσημείωτο με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, είναι η σφοδρή επιθυμία και η θέληση του να στεφθεί πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό, παρότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μινέιρο...

Για τη σημερινή του επίδοση: «Αδιαμφισβήτητα είτε σκοράρω είτε δίνω ασίστ, κοιτάω να βοηθήσω την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Είναι η τρίτη φορά που χάνω τέτοιο γκολ και θα πρέπει να εντείνω την προπόνησή μου για να βελτιωθώ».