Πλήγμα για Παναθηναϊκό ενόψει της ρεβάνς με ΠΑΟΚ!

Ρούμπεν Πέρεθ

i

Ρούμπεν Πέρεθ / Intime

Πλήγμα για Παναθηναϊκό ενόψει της ρεβάνς με ΠΑΟΚ!

Γιάννης Λιβανός 12:02 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 16.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ρούμπεν Πέρεθ για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αφού ο Ισπανός αντίκρισε στην Τούμπα την τρίτη κίτρινη κάρτα του στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πονοκέφαλος για τον Φατίχ Τερίμ και τον Παναθηναϊκό! Δίχως τον Ρούμπεν Πέρεθ αναμένεται να παίξει το «τριφύλλι» στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (21/02, 19:00).

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος, που είναι μάλιστα εκ των αρχηγών της ομάδας, αντίκρισε την περασμένη Τετάρτη (14/02) κίτρινη κάρτα στο 48ο λεπτό του αγώνα στην Τούμπα κι έτσι συμπλήρωσε τις τρεις κίτρινες κάρτες στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Τις άλλες δύο τις είχε δει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την άλλη στο εντός έδρας μας με τον Ατρόμητο.

 Αυτό σημαίνει πως επιβάλλεται στον Ρούμπεν Πέρεθ αυτόματα ποινή μίας αγωνιστικής, όπως συμβαίνει και στο πρωτάθλημα. Ωστόσο η διαφορά εδώ είναι πως δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αγώνα, όπως γίνεται στη Stoiximan Superleague κι έτσι η τιμωρία μεταφέρεται αυτόματα στο επόμενο παιχνίδι, που εν προκειμένω τυχαίνει να είναι αυτό του δεύτερου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ρούμπεν Πέρεθ έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια, σκοράροντας παράλληλα και ένα τέρμα, αυτό απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με το οποίο μάλιστα οι «πράσινοι» πήραν κεφάλι στο σκορ.