Κανονικά το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Κατά της αναβολής ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης

Κανονικά το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Κατά της αναβολής ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης

Γιώργος Σακελλαρίου 16:47 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 15.02.2024

Το αίτημα του Ολυμπιακού γι' αναβολή απορρίφθηκε και το κυριακάτικο ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά.

Το αίτημα του Ολυμπιακού γι’ αναβολή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απορρίφθηκε.

Οι Πειραιώτες ζητούσαν να μην γίνει το ματς στην Τούμπα, για να είναι ξεκούραστοι για τη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος την επόμενη Πέμπτη.

Θυμίζουμε ότι οι Ούγγροι έχουν πάρει αναβολή στο δικό τους πρωτάθλημα. Επρόκειτο να παίξουν την Κυριακή με τη Ντιόσγκορ, αλλά δεν θα γίνει το ματς κι έτσι θα υποδεχθούν ξεκούραστοι τους «ερυθρόλευκους».

Στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Stoiximan Superleague, όμως, το αίτημα του Ολυμπιακού απορρίφθηκε. Οι ψήφοι ήταν επτά υπέρ, τρία κατά και τέσσερα λευκά. 

Το σκεπτικό του Ολυμπιακού για την αναβολή, η ξεκούραση της Φερεντσβάρος και η ερυθρόλευκη ψήφος υπέρ του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:12 - 14.02.2024

Το σκεπτικό του Ολυμπιακού για την αναβολή, η ξεκούραση της Φερεντσβάρος και η ερυθρόλευκη ψήφος υπέρ του Παναθηναϊκού

Πως ο Ολυμπιακός έφτασε στην απόφαση για να ζητήσει αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και γιατί περιμένει να κάνουν και οι άλλοι ότι έκανε εκείνος το καλοκαίρι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Υπέρ της αναβολής ψήφισαν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που εξαρχής δεν ήταν αντίθετος, αλλά και οι Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΝΠΣ Βόλος, Πανσερραϊκός, ΟΦΗ. Κατά ψήφισαν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης και λευκό οι υπόλοιπες ομάδες, δηλαδή η Λαμία, ο Παναιτωλικός ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κηφισιά.

Στην ανακοίνωση της διοργανώτριας για την απόφαση του ΔΣ στο αίτημα των «ερυθρόλευκων» αναφέρεται:

 «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League τέθηκε σε ψηφοφορία το από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024.

 Επί 14 ψηφισάντων, υπέρ του αιτήματος ψήφισαν 7 Μέλη του Δ.Σ., κατά του αιτήματος ψήφισαν 3 Μέλη του Δ.Σ., ενώ 4 μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν "λευκό". Ως εκ τούτου, επειδή δεν επετεύχθη η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό».