Πάθος και τρέλα για τον τελικό στον Παναθηναϊκό: «Είμαστε εμείς εναντίον όλων» (vid)

Πάθος και τρέλα για τον τελικό στον Παναθηναϊκό: «Είμαστε εμείς εναντίον όλων» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:12 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:26 - 15.02.2024

Η ομιλία του Τερίμ και των Πέρεθ, Ζέκα πριν τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν μία τεράστια νίκη στην Τούμπα με 1-0 κι απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

Το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε διαβασμένο, είχε ένταση και πάθος στο παιχνίδι του και πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ. Πριν, όμως, οι παίκτες του παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο για ν’ αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, τόσο ο τεχνικός Φατίχ Τερίμ, όσο και οι Ρούμπεν Πέρεθ, Ζέκα φρόνιτσαν να ντοπάρουν ψυχολογικά όλη την ομάδα.

«Για να πάρουμε τον τίτλο, πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Είμαστε κοντά στον τίτλο», είπε ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός και μετέφρασε ο συνεργάτης του Μερτ Τσετίν.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Πέρεθ, ο οποίος μίλησε στα ισπανικά κι εκτέλεσε χρέη διερμηνέα ο Ζέκα. Ο Πέρεθ ανέφερε: «Είχα την τύχη να παίξω έναν τελικό με τον Παναθηναϊκό και δεν μπορείτε να φανταστείτε το συναίσθημα. Παιδιά είναι 180 λεπτά. Πάμε γι’ αυτό».

Ο Ζέκα με τη σειρά του τόνισε: «Και θυμηθείτε το συναίσθημα που είχατε εδώ την τελευταία φορά. Θα είναι όλοι εναντίον σας. Είμαστε εμείς εδώ μέσα, εναντίον όλων εκεί έξω, εναντίον 20.000».

Στο γκολ του Σπόραρ όλοι στον πάγκο πανηγύρισαν έξαλλα, ενώ με τη λήξη ο Τερίμ αγκαλιάστηκε με τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους της ομάδας.

Στα αποδυτήρια το κλίμα ήταν πανηγυρικό και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου φώναζε: «Συγχαρητήρια, ένα ακόμα παιχνίδι για τον τελικό παιδιά».

Δείτε την παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας: