Ο Άντραζ Σπόραρ έστειλε... DM στον Φώτη Ιωαννίδη! (pic)

Άντραζ Σπόραρ

i

Intime

Ο Άντραζ Σπόραρ έστειλε... DM στον Φώτη Ιωαννίδη! (pic)

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:27 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 15.02.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποθέωσε τον Άντραζ Σπόραρ για το γκολ που πέτυχε στο διπλό του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ. Αν και το... στυλ της αποθέωσης δεν διέρρευσε σε κοινή θέα!

Ο Άντραζ Σπόραρ «καθάρισε» για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και απέδειξε για άλλη μια φορά πως παρά την αμφισβήτηση, παραμένει ένας αξιόπιστος σκόρερ. Όχι πως ένας στράικερ με 186 γκολ στην καριέρα του, πρέπει να αποδεικνύει διαρκώς την εκτελεστική δεινότητα του…

Αν και στην Ελλάδα της ποδοσφαιρικής αμπαλοσύνης και της υπερβολής, όλα είναι σχετικά. Ο Σπόραρ προφανώς δυσανασχετεί με τη σφοδρή κριτική, όμως στο τέλος της ημέρας δεν επηρεάζεται. Έχει αυτοπεποίθηση, αντιμετωπίζει συχνά το φαινόμενο και πάντα απαντάει με τα γκολ του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σλοβένος επιθετικός έχει χριστεί σκόρερ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού εναντίον της Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Ο 30χρονος στράικερ έχει πετύχει δύο γκολ στις μάχες των αιωνίων αντιπάλων και ένα τέρμα στα αθηναϊκά ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος από το Big-4 που είχε… ξεφύγει από το ιστορικό του Σπόραρ, όμως η έλλειψη διορθώθηκε την Τετάρτη. Βέβαια, για να έχει αξία, πρέπει ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στον τελικό στη ρεβάνς του «Απόστολος Νικολαΐδης» την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Πάντως, το κλίμα είναι τόσο καλό στο Τριφύλλι, που ο έντονος ανταγωνισμός για μία θέση δεν επηρεάζει τις σχέσεις μεταξύ των παικτών. Κάτι που αποδεικνύεται από τις αναρτήσεις και τα πειράγματα των «πράσινων» στα social media.

Ο Σπόραρ ανάρτησε πανηγυρικές φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς του στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και ο Φώτης Ιωαννίδης έσπευσε να τον τρολάρει! Με τον μεταξύ τους διάλογο στα σχόλια να είναι σπαρταριστός και το τι έγραψαν στα μεταξύ τους direct messages να παραμένουν μυστικά…