Ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε σχέδια του νέου ΟΑΚΑ και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό (vid)

Ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε σχέδια του νέου ΟΑΚΑ και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό (vid)

Sportal newsroom 11:30 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 15.02.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε στον κόσμο του Παναθηναϊκού μια γεύση για το εντυπωσιακό και καταπράσινο νέο ΟΑΚΑ, αλλά και τους υπέροχους χώρους που θα δημιουργηθούν γύρω από αυτό.

Ένας από τους μεγάλους στόχους του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό είναι και το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ.

Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ, από την πρώτη στιγμή επιστροφής στην ενεργό απασχόληση με την ομάδα, ήθελε να δημιουργήσει την καλύτερη έδρα της Ευρώπης, αλλά και έναν χώρο που ο φίλαθλος θα απολαύσει την καλύτερη εμπειρία που έχει ζήσει ποτέ σε γήπεδο

Ήδη το OAKA Experience, μαζί με την ανταγωνιστική ομάδα που έχει δημιουργηθεί, οδηγούν στο ένα sold out μετά το άλλο, με τελευταίο αυτό για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαρτίου!

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η τελική παρουσίαση με τις προτεινόμενες αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι, ώστε το σπίτι του Παναθηναϊκού να πάρει την τελική του μορφή. Και οι οποίες θα είναι σαρωτικές.

Από την αλλαγή στα καθίσματα, τα οποία θα είναι πράσινα, τη δημιουργία σουιτών περιμετρικά των εξεδρών, στους χώρους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τη μετακίνηση των οπαδών από θύρα σε θύρα, αλλά και τα καταστήματα και θεματικά πάρκα που θα γίνουν έξω από την αρένα, στο πάρκινγκ 5.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε με βίντεο στο instagram ορισμένα από τα σχέδια και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Δείτε το:

🔴LIVE για το Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος και το Final 8 της Κρήτης