Το αντίο του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό: «Ευχαριστώ για την αγάπη, αξίζαμε να κερδίσουμε περισσότερα»

Το αντίο του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό: «Ευχαριστώ για την αγάπη, αξίζαμε να κερδίσουμε περισσότερα»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:38 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 30.05.2024

Ο Μπερνάρ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό κι αναφέρθηκε στην τιμή που του έγινε να υπηρετήσει τν σύλλογο για δύο χρόνια.

Ο Μπερνάρ αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα γυρίσει στην πατρίδα του, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία συμφώνησε εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ έχει ανακοινωθεί και η μεταγραφή του.

Ο Μπερνάρ φεύγει από τον Παναθηναϊκό, αφού μέτρησε σε δύο σεζόν 85 παιχνίδια με 13 γκολ και 15 ασίστ. Κέρδισε ένα Κύπελλο και διεκδίκησε δύο πρωταθλήματα χωρίς αίσιο τέλος. Ο ίδιος με ανάρτησή του θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον οργανισμό του «τριφυλλιού» και στους οπαδούς του, κάνοντας παράλληλα κι έναν απολογισμό. Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μπερνάρ:

«Τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους, θα ήταν πολύ λάθος εκ μέρους μου να πω ονόματα, γιατί ήταν τόσοι πολλοί άνθρωποι που με βοήθησαν από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ στην Ελλάδα. Δύο έντονα χρόνια, που μου έδειξαν μια χώρα απόλυτα ερωτευμένη με το ποδόσφαιρο, ευχαριστώ για την στοργή, για την αγάπη, τους πράσινους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου και όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου.

Τώρα θα είμαι από μακριά να ζητωκραυγάζω και να στέλνω όλη τη θετική ενέργεια που χρειάζεται αυτός ο σύλλογος κι αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος.

Ευχαριστώ για την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη φανέλα και να είμαι στην ιστορία του συλλόγου, πήραμε το κύπελλο και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει περισσότερα. Μια ειλικρινή αγκαλιά στον καθένα ξεχωριστά με στοργή».

Ο Αλαφούζος αποφασίζει τώρα - Τα σενάρια με Σάρι και Σαμπαόλι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:14 - 30.05.2024

Ο Αλαφούζος αποφασίζει τώρα - Τα σενάρια με Σάρι και Σαμπαόλι

Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να αποφασίσει άμεσα για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, την ώρα που στην Ιταλία αναφέρουν πως ο εφοπλιστής έχει προχωρημένες επαφές με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Προς Γαλλία οδεύει ο Χόρχε Σαμπαόλι.

Δείτε την ανάρτηση του Μπερνάρ