Το μεγάλο πρόβλημα του Τερίμ με τον «άξονα» του Παναθηναϊκού

Άνταμ Τσέριν, Τάσος Μπακασέτας

i

Intime

Το μεγάλο πρόβλημα του Τερίμ με τον «άξονα» του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:31 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 20.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ ενδέχεται να αλλάξει όλη την τριάδα της μεσαίας γραμμής του στον δεύτερο ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, με τις εξελίξεις να οριστικοποιούνται την Τετάρτη.

Με μία εντελώς ανανεωμένη «ραχοκοκαλιά» ίσως να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός εναντίον του ΠΑΟΚ, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Γιατί από την τριάδα της μεσαίας γραμμής, υπάρχει μία βέβαιη απουσία και άλλες  δύο είναι πιθανές και θα οριστικοποιηθούν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Στην Τούμπα, ο Φατίχ Τερίμ επέλεξε για τον «άξονα» τους Ρούμπεν Πέρεθ, Άνταμ Τσέριν και Τάσο Μπακασέτα. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή, οπότε δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Με τα τωρινά δεδομένα, ούτε ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας θα παίξει. Γιατί αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για την αψιμαχία με τον Τάισον και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον τιμώρησε με δύο αγωνιστικές.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει προσφυγή για τη μείωση της ποινής του Μπακασέτα. Όπως αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ με τον Τάισον. Αμφότερες οι νομικές ενέργειες θα εξεταστούν το πρωί της Τετάρτης από την Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδία και θα εκδώσει απόφαση αυθημερόν.

Το τρίτο πρόβλημα εστιάζεται στον Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος ταλαιπωρείται από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και ο Τερίμ θα αποφασίσει για τη χρησιμοποίηση του, σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο. 

Είναι προφανές πως ο Τούρκος προπονητής διαχειρίζεται το χειρότερο δυνατό σενάριο. Επειδή ενδέχεται να υποχρεωθεί να αλλάξει όλη την επιτυχημένη συνταγή της Τούμπας για τη ρεβάνς και να αρχίσει στην ενδεκάδα τρεις άλλους παίκτες.