Με 22 παίκτες στην προετοιμασία του ο Πανσερραϊκός
i

© Intime

Με 22 παίκτες στην προετοιμασία του ο Πανσερραϊκός

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε γνωστή την αποστολή του Πανσερραϊκού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα.

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στα «σαλόνια» της Stoiximan Super League και ετοιμάζεται να δώσει τη δική της προσπάθεια στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Αυτό θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος και αποτελεί τον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο σύλλογος ετοιμάζεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα έχει μαζί του και αυτοί θα αποτελούν 22 στον αριθμό. Θυμίζουμε πως η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα, από τις 19 έως και τις 30 Ιουλίου.

Αναλυτικά οι επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία περιλαμβάνει τους:

Κατσίκα, Τσομπανίδη, Τσιλιγγίρη, Καρασαλίδη, Αυλωνίτη, Γκοτζαμανίδη, Ντάνκερλάϊ, Δεληγιαννίδη, Πεταυράκη, Μασκανάκη, Τσαγκαλίδη, Οικονόμου, Θυμιάνη, Στάϊκο, Κολομπίνο, Στίνα, Μούργο, Σοφιανό, Πηλέα, Τομάς, Μπαϊροβιτς και Παπαβασιλείου

Εκτός απ' αυτήν έμειναν οι Παντεκίδης (λόγω τραυματισμού), αλλά και οι Ανάκογλου, Λυμπεράκης, Νάτσος, Γιανναράκης και Λιούμης.