Με Ουάρντα και Αυλωνίτη ο Πανσερραϊκός πήρε εύκολη νίκη κόντρα στον Αστέρα
i

©intime

Με Ουάρντα και Αυλωνίτη ο Πανσερραϊκός πήρε εύκολη νίκη κόντρα στον Αστέρα

Δημήτρης Χούπης 16:58 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 30.03.2024

Ο Πανσερραϊκός είχε ένα σχετικά εύκολο μεσημέρι, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ουάρντα και Αυλωνίτη.

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στις Σέρρες και αρχίζει να απομακρύνεται με διαφορά ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Ουάρντα και Αυλωνίτης ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία. Με αυτή τη νίκη ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην 9η θέση με 30 βαθμούς, οχτώ πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Στην έβδομη θέση με έναν βαθμό παραπάνω είναι ο Αστέρας.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Τρίπολης ξεκίνησε πιο δυναμικά, χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία στο έκτο μόλις λεπτό. Οι Αρκάδες βγήκαν στην κόντρα, ο Μιριτέλο έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Χόβαν. Στη συνέχεια ο Πανσερραϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε μια καλή στιγμή στο 38' με τον Στάικο, του οποίο η προσπάθεια πέρασε λίγο έξω.

Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή με τον Διαμαντή, ο οποίος έκανε ένα σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 57ο λεπτό η ομάδα των Σερρών κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γιαμπλόνσκι μετά από κεφαλιά του Αυλωνίτη. Ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα η προσπάθειά τους. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 74ο λεπτό. Μετά από κόρνερ, η άμυνα του Αστέρα δεν μπόρεσε να διώξει, η μπάλα κατέληξε στον Αυλωνίτη κι αυτός με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-0.

MVP

Ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο στόπερ του Πανσερραϊκού ήταν πολύ καλός ανασταλτικά, ενώ την ίδια ώρα σκόραρε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο 2-0 του Πανσερραϊκού. Από εκεί και έπειτα οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία κράτησαν με μεγάλη ευκολία το προβάδισμα και πήραν μια σημαντική νίκη.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής, Πεταυράκης, Μορέιρα, Στάικος, Γούλερι, Χατζηστραβός, Ουάρντα, Μπετανκόρ.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρθία, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Σουρλής, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Μιριτέλο.