Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο του Πανσερραϊκού - Στις 4 Ιουλίου η πρώτη προπόνηση (gallery)

Το γήπεδο του Πανσερραϊκού

i

© Panserraikos FC

Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο του Πανσερραϊκού - Στις 4 Ιουλίου η πρώτη προπόνηση (gallery)

Άπαντες στον Πανσερραϊκό μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή της ομάδας στη Super League 1, ενώ σειρά πήραν οι εργασίες του γηπέδου.

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις προεργασίες σε όλα τα επίπεδα. Ένα από τα κύρια μέτωπα ήταν και αυτό του γηπέδου, με τον Δήμο Σερρών να αναλαμβάνει την αποκατάσταση των όποιων ζημιών, με αφορμή τον προβιβασμό στη Super League.

Οι εργασίες στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών συνεχίζονται τις τελευταίες ημέρες. Πέρα από την αντικατάσταση των καθισμάτων, που είναι ένα από τα τρία υποέργα του Δήμου Σερρών και η οποία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, καθώς τα συνεργεία έχουν ήδη περάσει στην θύρα 5, έχει ξεκινήσει και η διαδικασία αντικατάστασης της σιδερένιας περίφραξης του αγωνιστικού χώρου, τη θέση της οποίας θα πάρει προστατευτικό plexiglass.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της ομάδας με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, μέχρι τη διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης την Τρίτη 4 Ιουλίου, όπως και το πρόγραμμα του βασικού σταδίου προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων, το οποίο είναι υπό συζήτηση

Μετά τη λήξη της περασμένης σεζόν, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τις δύο νέες «μεταγραφές» που δεν αφορούν όμως το αγωνιστικό κομμάτι. Ο λόγος γίνεται για τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ποδοσφαιριστή αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή και για τον Σάββα Κωφίδη, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα Συντονιστή Προγράμματος Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης Τμημάτων Υποδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Τάσο Παπάζογλου: 

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος, μετά απο μια επιτυχημένη καριέρα ποδοσφαιριστή, αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1988, και κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αγωνίστηκε σε 291 αγώνες, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα κύπελλο. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Πανσερραϊκό, τον κρατάει στα «λιοντάρια», ξεκινώντας μια νέα ποδοσφαιρική διαδρομή, με τα καθήκοντα του Αθλητικού Διευθυντή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Σάββα Κωφίδη: 

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σάββα Κωφίδη, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα Συντονιστή Προγράμματος Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης Τμημάτων Υποδομής, από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024. Ο Σάββας Κωφίδης είναι γεννημένος στις 05/02/1961 στο Αλμάτι, είναι κάτοχος UEFA Pro και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Ολυμπιακό και Άρη, όπως και στην Εθνική Ελλάδας. 

Ως προπονητής έχει εργαστεί με επιτυχία στον Ηρακλή, την Ξάνθη, την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την Α.Ε Παφού, ενώ την τελευταία δεκαετία ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη φιλοσοφίας και εκπαίδευσης στα τμήματα υποδομής, τόσο στον Ηρακλή, όσο και στον ΟΦΗ στον οποίον και είχε ανάλογο ρόλο από το 2019 μέχρι προσφάτως.