Κρίσιμο ραντεβού με Δερμιτζάκη, σε αναμονή ο Γκαρσία

Κρίσιμο ραντεβού με Δερμιτζάκη, σε αναμονή ο Γκαρσία

Sportal newsroom 16:53 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 19.06.2023

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να αποτελέσει τον νέο προπονητή του Πανσερραϊκού, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να αποτελέσει παρελθόν ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο Πανσερραϊκός αποτελεί την 14η ομάδα που θα αγωνιστεί στη Stoiximan Super League της σεζόν 2023-24 και ο σύλλογος των Σερρών έχει ήδη αρχίζει να προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά. Ένα από τα βασικά μέτωπα του κλαμπ είναι και ο προπονητής που θα βρεθεί στον πάγκο.

Stand by ο Γκαρσία που περιμένει Δερμιτζάκη

Όπως όλα δείχνουν, ο τεχνικός που θα αναλάβει τα «Λιοντάρια» θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον Ουρουγουανό να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ Β' με προορισμό τις Σέρρες. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να αποχωρήσει από τον σύλλογο ο νυν κόουτς του, Παύλος Δερμιτζάκης. O 53χρονος έχει συμβόλαιο για τον επόμενο ένα χρόνο όμως σκοπός του Πανσερραϊκού είναι να τον αποδεσμεύσει.

Η Κηφισιά έγινε η 70ή ομάδα που θα λάβει μέρος στην Α΄ Εθνική/Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:09 - 11.06.2023

Η Κηφισιά έγινε η 70ή ομάδα που θα λάβει μέρος στην Α΄ Εθνική/Super League

Με την ισοπαλία κόντρα στην Καλαμάτα, η Κηφισιά πήρε την άνοδο στη Stoximan Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της κι έγινε η 70ή ομάδα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Οι δύο πλευρές πρόκειται να συναντηθούν, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα. Πριν από την Τρίτη, όπου και θα υπάρξει η εν λόγω επαφή, επομένως, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Αυτό, όπως είναι αναμενόμενο, βάζει στην αναμονή τον Πάμπλο Γκαρσία.