ΠΑΟΚ: Οι πρώτες αποφάσεις για την «ασπρόμαυρη» προετοιμασία

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Οι πρώτες αποφάσεις για την «ασπρόμαυρη» προετοιμασία

Αυτοί που θα αξιολογηθούν από τον Λουτσέσκου και το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Ο ΠΑΟΚ στις 22 του Ιούνη θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Το πρώτο στάδιο της pre season του Δικεφάλου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Στις πρώτες προπονήσεις θα συμμετάσχουν οι Βλάντιμιρ Μπράντονιτς και Ραούλ Μορικέλι από τον ΠΑΟΚ Β, προκειμένου να κλείσουν τρύπες που θα υπάρξουν από τις απουσίες παικτών λόγω των εθνικών ομάδων.

Ωστόσο, «νέα» πρόσωπα δεν θα είναι μόνο τα προαναφερθέντα. Υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου θα βρεθούν οι Χισάμ Κανίς (ήταν δανεικός στον Πανσερραϊκό), ο Γιώργος Βρακάς (δανεικός στον Λεβαδειακό) και Παναγιώτης Τζίμας (δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα).

Οι συγκεκριμένοι θα βρεθούν στις προπονήσεις της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα κριθεί από τον προπονητή του ΠΑΟΚ αν θα ταξιδέψουν με την ομάδα στην Ολλανδία και στο Τέχελεν, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια του Δικεφάλου στην Ολλανδία (ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται εκεί από τις 3 έως τις 17 Ιουλίου) αποκαλύφθηκε το πρώτο. Η Στεάουα Βουκουρεστίου θα βρίσκεται κι αυτή στην Ολλανδία τον επόμενο μήνα κι έτσι αναμένεται να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων υποψήφιες για φιλικά με τον ΠΑΟΚ είναι οι Γκενκ, Σαρλερουά, Γκο Αχέντ Ιγκλς και Σταντάρ Λιέγης.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Μιχάι Στόικα, το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.

«Την 1η Ιουλίου έχουμε τον πρώτο μας αγώνα στην Ολλανδία, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα με ποιον θα παίξουμε. Στις 5 Ιουλίου έχουμε το δεύτερο φιλικό, με τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν έχουμε αποφασίσει πού θα παίξουμε», δήλωσε ο Μιχάι Στόικα σε ρουμανικό μέσο.

Ο Δικέφαλος θα βρίσκεται στην Ολλανδία από τις 3 Ιουλίου κι έτσι ενδεχομένως ο φιλικός αγώνας με τη Στεάουα να είναι ο πρώτος χρονικά που θα δώσει η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επί ολλανδικού εδάφους, εφόσον πέσουν πρώτα οι υπογραφές των απαραίτητων συμβολαίων.