Ψηλά στη λίστα του Πανσερραϊκού ο Τσιγγάρας

Ψηλά στη λίστα του Πανσερραϊκού ο Τσιγγάρας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:12 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 19.06.2023

Ο Θεοχάρης Τσιγγάρας φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Πανσερραϊκού, ο οποίος ψάχνει τους παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ μετά την άνοδο στη Stoiximan Super League.

O Πανσερραϊκός εξασφάλισε την άνοδο στη Stoiximan Super League και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ρόστερ, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Στα ραντάρ της ομάδας βρίσκεται ο Θεοχάρης Τσιγγάρας, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να καταλαμβάνει ψηλή θέση στη λίστα των επιλογών.

Θα τον «εξετάσει» ο Λουτσέσκου

Ο δανεισμός του κεντρικού αμυντικού στην Τουλούζ ολοκληρώθηκε και ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Εκεί θα εξαρτηθεί από τις επιδόσεις του στις προπονήσεις το αν θα παραμείνει στην ομάδα. Αν τελικά κριθεί από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου πως ο παίκτης δεν «χωράει» στα πλάνα, τότε δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί ξανά δανεικός, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στον Πανσερραϊκό να κινηθεί για την περίπτωση του.

Φυσικά, για να ξεκαθαριστούν οι μεταγραφικές λεπτομέρειες, θα πρέπει πρώτα να διευθετηθεί η ανοιχτή η λεπτομέρεια της αποχώρησης του Παύλου Δερμιτζάκη, η οποία βάζει σε αναμονή τον Πάμπλο Γκαρσία, όσον αφορά το κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας.

Απέρριψε πρόταση 20 εκατ. ευρώ ετησίως και την προοπτική να προπονήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Αμπέλ Φερέιρα!
REST OF THE WORLD

18:07 - 19.06.2023

Απέρριψε πρόταση 20 εκατ. ευρώ ετησίως και την προοπτική να προπονήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Αμπέλ Φερέιρα!

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα αρνήθηκε πρόταση της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ «όχι» είπε και στην Αλ Χιλάλ που ήθελε τον Μέσι.

Θυμίζουμε πως ο Τσιγγάρας παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ τον περασμένο Ιανουάριο, με τον 22χρονο να συμπληρώνει μόλις τέσσερις εμφανίσεις στον σύλλογο της League 1. Η μία αφορούσε το πρωτάθλημα και οι άλλες τρεις το κύπελλο, με τον νεαρό παίκτη να αγωνίζεται συνολικά 135 λεπτά.