Απέρριψε πρόταση 20 εκατ. ευρώ ετησίως και την προοπτική να προπονήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Αμπέλ Φερέιρα!

Ο Αμπέλ Φερέιρα.

i

©intime

Απέρριψε πρόταση 20 εκατ. ευρώ ετησίως και την προοπτική να προπονήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Αμπέλ Φερέιρα!

Γιώργος Σακελλαρίου 18:07 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 19.06.2023

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα αρνήθηκε πρόταση της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ «όχι» είπε και στην Αλ Χιλάλ που ήθελε τον Μέσι.

Ο Αμπέλ Φερέιρα στην Παλμέιρας είναι απόλυτα επιτυχημένος και δείχνει ότι απολαμβάνει την παρουσία του στο Σάο Πάολο.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει προσαρμοστεί απόλυτα στη Βραζιλία και δεν σκέφτεται προς το παρόν ν’ αποχωρήσει για... εξωτικούς προορισμούς. Εκτός κι αν έρθει κάποια πρόταση από σπουδαίο σύλλογο της Ευρώπης. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ του ESPN.com.br., είπε «όχι» σε πρόταση 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να αναλάβει την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία και να προπονήσει τον συμπατριώτη του σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο. Τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα προσέγγισε και η Αλ Χιλάλ, η οποία πρόσφερε εκατοντάδες εκατομμύρια για να πείσει τον Λιονέλ Μέσι, χωρίς να τα καταφέρει.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Σαουδική Αραβία. Ποιοι ονειρεύονται τους Άμπελ Φερέιρα, Λουίς Κάστρο και Τζέραρντ; Πέρα από τις πρόσφατες μεταγραφές των αστέρων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά, η Σαουδική Λίγκα στοχεύει επίσης σε ενισχύσεις εκτός των τεσσάρων γραμμών. Κι αυτό περιλαμβάνει προπονητές, ακόμα κι από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας .

Τις τελευταίες ημέρες, οι Πορτογάλοι Λουίς Κάστρο και Άμπελ Φερέιρα, τεχνικοί των Μποταφόγκο και Παλμέιρας, αντίστοιχα, ομάδες που καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, αποτελούν στόχους για συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Νασρ, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, έκανε στον Λουίς Κάστρο μια πρόταση που περιλαμβάνει μισθό τέσσερις φορές υψηλότερο από αυτόν στη Μποταφόγκο. Ο 61χρονος προπονητής αρνήθηκε, αφού είναι αφοσιωμένος στον σύλλογο του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά δεν απέκλεισε μια αλλαγή στο μέλλον.

Κριστιάνο: «Δυσκολεύτηκα με την ζέστη στη Σαουδική Αραβία, περιμένω κι άλλους αστέρες να με ακολουθήσουν»
REST OF THE WORLD

11:02 - 14.06.2023

Κριστιάνο: «Δυσκολεύτηκα με την ζέστη στη Σαουδική Αραβία, περιμένω κι άλλους αστέρες να με ακολουθήσουν»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχτηκε ότι έπρεπε να προσαρμοστεί στη ζέστη και στο χρονοδιάγραμμα των προπονήσεων μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Αλ-Νασρ.

Η Αλ Νασρ του CR7 κυνήγησε επίσης τον Αμπέλ Φερέιρα, έναν υπερπρωταθλητή από τότε που έφτασε στην Παλμέιρας το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Η Αλ Χιλάλ επίσης ακολούθησε τον ίδιο δρόμο και προσέφερε συμβόλαιο για δύο σεζόν, με μισθό 20 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Οι προσφορές δεν έφτασαν στην Παλμέιρας, αλλά απευθείας στον Άμπελ Φερέιρα και το επιτελείο του. Η απάντηση του τεχνικού, ωστόσο, ήταν η ίδια και στους δύο συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας: «Όχι».