Με σφραγίδα Μπάκιτς η «βολική» ισοπαλία ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΟΦΗ

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ

i

© Intime

Με σφραγίδα Μπάκιτς η «βολική» ισοπαλία ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΟΦΗ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:55 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 13.04.2024

Από έναν βαθμό πήραν Πανσερραϊκός και ΟΦΗ, μετά το μεταξύ τους 2-2 για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Η ισοπαλία αυτή έφερε τη σφραγίδα του Μπάκιτς, που σκόραρε τα δύο τέρματα των Κρητικών.

Mε μία βολική ισοπαλία ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ (2-2), για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Αυτή σφράγισε ο Μπάκιτς, ο οποίος και πέτυχε τα δύο γκολ ισοφάρισης των Κρητικών.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι, ψάχνοντας το γκολ με το «καλημέρα». Αυτό το βρήκαν στο 13’ όταν ο ο Ισέκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως το γκολ του ΟΦΗ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Μπάκιτς και το 0-0 παρέμεινε. 

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η γηπεδούχος ήταν εκείνη που πήρε τελικά το προβάδιμα, χάρη στο γκολ του Άλεξιτς. Ο Τομάς έβγαλε με μία απίστευτη κάθετη πάσα σε θέση τετ-α-τετ τον «killer» του Πανσερραϊκού, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά στη δεξιά γωνία για το 1-0, στο 22’. Ακολούθησε πέντε λεπτά αργότερα η ισοφάριση. 

Ο Ριέρα πάτησε περιοχή κι ανατράπηκε από τον Δεληγιαννίδη, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Σε πρώτο χρόνο, λοιπόν, ο Κατσίκας έπεσε και απέκρουσε με το πόδι το πέναλτι στη δεξιά του γωνία, αλλά ο Μπάκιτς πήρε το ριμπάουντ κι έφερε το ματς στα ίσα. 

Όμως, ο Πανσερραϊκός πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Ουάρντα εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Μπετανκόρ νίκησε τους πάντες στον αέρα από το σημείο του πέναλτι και το 2-1 έγινε στο 33’. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά, όμως μέχρι το 60ο λεπτό ο ρυθμός είχε πέσει αισθητά. O Πανσερραϊκός ήλεγχε την κυκλοφορία της μπάλας και δεν επέτρεπε στον ΟΦΗ να βρει χώρους. Μία στιγμή, παρόλα αυτά, ήταν αρκετή για την ομάδα του Δέλλα ώστε να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 75’ ο Μοσκέρα τροφοδότησε από αριστερά τον Μπάκιτς, που από το κέντρο της περιοχής έστειλε την μπάλα με πλασέ στο δοκάρι και μέσα. Όσο ο χρόνος περνούσε, οι δύο ομάδες φάνηκαν να βολεύονται με το αποτέλεσμα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά και εν τέλει το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-2.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός φάνηκε από νωρίς να κάνει διαχείριση του αγώνα, όμως αυτό του κόστισε. Ο ΟΦΗ πήρε μέτρα και εν τέλει έφτασε στην ισοφάριση, που του έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό.

MVP: 

Ο Μάρκο Μπάκιτς. Πανταχού παρόν ήταν ο Μαυροβούνιος στο παιχνίδι του Σαββάτου (13/4). Απο τη μεσαία γραμμή μέχρι την αντίπαλη περιοχή, ο 30χρονος έκανε τα πάντα για να μην χάσει η ομάδα του. Το κυριότερο από αυτά ήταν να σκοράρει τα δύο τέρματα που έφερεαν την ισοπαλία.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Κατσίκας, Πεταυράκης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Ουάρντα, Τομάς, Άλεξιτς, Μπετανκόρ


ΟΦΗ (Τρ. Δέλλας): Χροστογεώργος, Μαρινάκης, Βούρος, Λουκάο, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγέγκος, Μπάκου, Τοράλ, Ριέρα, Ισέκα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: