Τσατάλης: «Στις μεγάλες σου στιγμές είναι που φαίνεται όλη η διάσταση του πόσο καραγκιόζης είσαι»

Τσατάλης: «Στις μεγάλες σου στιγμές είναι που φαίνεται όλη η διάσταση του πόσο καραγκιόζης είσαι»

Sportal newsroom 00:16 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:38 - 15.05.2024

Ο επικεφαλής γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με επεισοδιακότατο τρόπο ολοκληρώθηκε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, το οποίο βρήκε νικητή τον «Δικέφαλο του Βορρά» που επικράτησε με 3-2. Μετά το τελικό σφύριγμα του Σρέντερ, η κάμερα «έπιασε» τον Ματίας Αλμέιδα σε έξαλλη κατάσταση και τους δύο πάγκους να γίνονται ξανά... κουβάρι.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του, με τον ίδιο να εμφανίζεται σε μία κατάσταση την οποία δεν έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν οι φίλαθλοι. Μάλιστα, ο προπονητής της Ένωσης ήταν τόσο έξαλλος, που την ώρα του καυγά άρπαξε έναν άνθρωπο από τον λαιμό και αφού νωρίτερα οι δύο τους φάνηκαν να ανταλλάζουν κάποια «γαλλικά». Ο εν λόγω άνθρωπος ήταν διαπιστευμένος και αναφέρεται πως άνηκε στη ΔΕΑΒ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Αλμέιδα ανέφερε πως ζήτησε συγγνώμη από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ενώ τόνισε ότι δέχτηκε κάποια σπρωξίματα. Πάντως, ξεκαθάρισε ότι... «η δική μου αντίδραση ήταν μια αντίδραση που δεν συμβουλεύω κάποιον να την κάνει».

Όπως και να ΄χει, λίγες ώρες μετά τη λήξη του ντέρμπι «Δικεφάλων», ο επικεφαλής γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, προχώρησε σε μία... αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. «Στις μεγαλες σου στιγμές είναι που φαίνεται ολη η διασταση του πόσο καραγκιόζης είσαι. Ειδικά όταν είσαι ο ασύγκριτα μεγαλύτερος καραγκιόζης», έγραψε χαρακτηριστικά.