Ένταση με το «καλημέρα» στο ντέρμπι της Τούμπας: Ακυρώθηκε γκολ της ΑΕΚ και ακολούθησε κομφούζιο στους δύο πάγκους

Ένταση με το «καλημέρα» στο ντέρμπι της Τούμπας: Ακυρώθηκε γκολ της ΑΕΚ και ακολούθησε κομφούζιο στους δύο πάγκους

Sportal newsroom 19:48 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 02.04.2023

Με μεγάλη ένταση άρχισε το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, καθώς μόλις στο 7’ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων και ακολούθησαν αψιμαχίες στους δύο πάγκους.

Όσοι περίμεναν ένα επεισοδιακό ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δικαιώθηκαν πριν καν συμπληρωθεί δεκάλεπτο στο ματς, αφού μία αμφισβητούμενη φάση ξεσήκωσε τα… πλήθη. 

Συγκεκριμένα, στο 7’ ο Σβαμπ γύρισε την μπάλα προς τα πίσω και προς τους αμυντικούς της ομάδας του, αλλά η πάσα του ήταν εντελώς λανθασμένη με αποτέλεσμα αυτή να είναι ουσιαστικά μια ασίστ στον Αραούχο. Ο Αργεντινός έδωσε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στον Άμραμπατ, που δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ έπειτα από υπόδειξη του Κουλμπάκοφ. 

Ο Λευκορώσος με μεγάλη καθυστέρηση, προφανώς, υπέδειξε φάουλ του Γκατσίνοβιτς στον Σβαμπ, γυρίζοντας τη φάση πίσω. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό το σφύριγμα άναψε το… φιτίλι της αμφισβήτησης, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων στους πάγκους να έρχονται ένα βήμα πριν από τα… χέρια και έτσι προέκυψε μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση. 

Μάλιστα, αυτή η φάση προκάλεσε επίσημα την έντονη διαμαρτυρία της ΑΕΚ που μέσω social media, χαρακτήρισε το σφύριγμα ως «το σκάνδαλο του αιώνα».