Πάολο Φερνάντες: «Υποβλήθηκα σε επέμβαση λόγω καρδιακών αρρυθμιών»
i

Παόλο Φερνάντες/©intime

Πάολο Φερνάντες: «Υποβλήθηκα σε επέμβαση λόγω καρδιακών αρρυθμιών»

Κώστας Τσίλης 19:18 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 02.04.2023

Ο Φερνάντες υποβλήθηκε σε μια επέμβαση ρουτίνας για καρδιακή αρρυθμία και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει ξανά στις προπονήσεις της ΑΕΚ

Ο Πάολο Φερνάντες δεν έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ούτε λόγω τραυματισμού, ούτε για ζήτημα τακτικής. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια επέμβαση για καρδιακή αρρυθμία. Πρόκειται όχι για κάτι σοβαρό, αλλά για μια επέμβαση ρουτίνας. 

Μάλιστα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Φερνάντες αναμένεται να επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα, ίσως ακόμα και την Τρίτη, στις προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα. Παρόλα αυτά, δεδομένα χάνει το ματς της Τετάρτης με τον Βόλο και μένει να φανεί αν θα προλάβει αυτό με τον Άρη την προσεχή Κυριακή. 

Μάλιστα ο ίδιος με ανάρτηση που έκανε στα Social Media εξήγησε πως έπρεπε να κάνει αυτή την επέμβαση χωρίς να είναι κάτι σοβαρό και ευχαρίστησε όλους όσους τους έστειλαν μήνυμα αλλά και την οικογένεια του. Ενώ κατέληξε με το «ξανά πίσω σύντομα»

«Γεια σε όλους! Έπρεπε να κάνω μία επέμβαση σήμερα λόγω κάποιων καρδιακών αρρυθμιών. Τίποτα πολύ σοβαρό, αλλά έπρεπε να γίνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βρήκαν λίγο χρόνο και μου έστειλαν μηνύματα, και ειδικά στην οικογένειά μου. Θα επιστρέψω σύντομα! Καλή επιτυχία στα παιδιά απόψε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Φερνάντες.