Λουτσέσκου: «Νίκη απέναντι σε μία ομάδα που τη βοηθάνε όλοι» - Η ατάκα για την ένταση με Αλμέιδα

Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Νίκη απέναντι σε μία ομάδα που τη βοηθάνε όλοι» - Η ατάκα για την ένταση με Αλμέιδα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:11 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:39 - 15.05.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο, για τη μεγάλη ανατροπή και νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ (3-2).

Σε ένα απολαυστικό ντέρμπι που τα είχε όλα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή στην ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ και δήλωσε «παρών» (3-2)!

Η ομάδα του Λουτσέσκου επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο και πλέον είναι ολοζώντανη στη μάχη του τίτλου.

Σοκαριστικές σκηνές στην Τούμπα με τη λήξη: Πανικός με Αλμέιδα και διαπιστευμένους, ο Αργεντινός άρπαξε έναν από τον λαιμό! (vid & gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:53 - 28.04.2024

Σοκαριστικές σκηνές στην Τούμπα με τη λήξη: Πανικός με Αλμέιδα και διαπιστευμένους, ο Αργεντινός άρπαξε έναν από τον λαιμό! (vid & gallery)

Το τέλος του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ήταν άκρως επεισοδιακό. Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν έξαλλος και πιάστηκε στα χέρια με άνθρωπο του «Δικεφάλου», τον οποίο και έπιασε από τον λαιμό

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την ένταση που επικράτησε με τον Αλμέιδα κι όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα ποδοσφαιρικό σόου στο γήπεδο. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτής της σεζόν, με πολλές μάχες, ένταση, όμορφες στιγμές, ευκαιρίες, ανατροπές στο σκορ.

Δεν τα παρατάμε αυτό και το αποδείξαμε σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα και γενικότερα από τη σεζόν που διανύουμε, που είναι φανταστική, αλλά και περίπλοκη για εμάς.

Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, θα ξυπνήσουμε αύριο με μια φρεσκάδα για να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Ένα αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα που όμως βοηθιέται από όλους.

Όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια δε γίνεται πάντα να εμφανίζεσαι με τη μέγιστη ενέργεια.

Είχαμε την Ευρώπη ανάμεσα στα ματς των playoffs απέναντι σε ομάδες με εμπειρία, ταξίδια, να μην κοιμούνται οι ποδοσφαιριστές στα κρεβάτια τους. Δεν έχουμε την ίδια εμπειρία με άλλες ομάδες που αγωνίζονται συνεχώς στην Ευρώπη όπως η Μπριζ τα τελευταία 20 χρόνια.

Το έχω τονίσει πολλές φορές, αν θέλει κάποιος να μην το ακούσει δεν ξέρω τι να πω».

Όσον αφορά την ένταση στο φινάλε:

«Έδωσα το χέρι μου στον Αλμέιδα μετά το τέλος του αγώνα και πήγα στο γραφείο μου να χαλαρώσω. Δεν είδα κάτι. Ίσως να υπήρχε μια ένταση που συμβαίνει συνήθως».