Το πανό στην Τούμπα προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ - Με καθυστέρηση έγινε η σέντρα στο ντέρμπι

Το πανό στην Τούμπα προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ - Με καθυστέρηση έγινε η σέντρα στο ντέρμπι

Sportal newsroom 19:31 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 28.04.2024

Ένα πανό που έχουν σηκώσει οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Σρέντερ κι εκείνος περίμενε να κατέβει για να σφυρίξει τη σέντρα.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Τούμπας (28/04, 19:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Από τη μία η Ένωση που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι στην κορυφή και αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, αν νικήσει απόψε ουσιαστικά θα το «κλειδώσει». Και από την άλλη οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λαμία και θέλουν να βγάλουν αντίδραση, προκειμένου να μείνουν... ζωντανοί.

Λίγη ώρα πριν αρχίσει το ντέρμπι «Δικεφάλων» όμως, προέκυψε ένα πρόβλημα. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ σήκωσαν ένα πανό, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι ενημερώσαν παρατηρητή και διαιτητή, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους. Από την πλευρά του, ο Γερμανός διαιτητής, Ρόμπερτ Σρέντερ, ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να σφυρίξει τη σέντρα αν δεν κατέβει το εν λόγω πανό.

Λίγα λεπτά μετά το πανό που βρισκόταν στη Θύρα 4 κατέβηκε και ο Ρόμπερτ Σρέντερ σφύριξε για τη σέντρα στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.