Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ
i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:28 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 13.05.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (28/04, 19:30) για το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Οι δύο Δικέφαλοι θα «κονταροχτυπηθούν» στη Θεσσαλονίκη, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Τη νίκη, που θα τους δώσει ουσιαστικά το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ντέρμπι «Δικεφάλων» έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε πως εκτός είναι μόνο ο ανέτοιμος Άρολντ Μουκουντί, με το απουσιολόγιο του Αργεντινού να είναι σχεδόν λευκό. Κάτι άρκετα σπάνιο τη φετινή σεζόν. Όπως επίσης σπάνιο είναι και το γεγονός πως ο «Πελάδο» παρατάσσει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με το προηγούμενο παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Σιμάνσκι-Γιόνσον, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά) και Πινέδα (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πόνσε, με τον Αραούχο από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ελίασον, Πινέδα, Αραούχο, Πόνσε.