ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για Βόλο ο Κωνσταντέλιας!

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για Βόλο ο Κωνσταντέλιας!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΝΠΣ Βόλο, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να βρίσκεται μεν εντός αυτής, αλλά να είναι αμφίβολος λόγω ίωσης.

Την προετοιμασία του, με ένα απρόοπτο, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μένει εκτός τελευταίας προπόνησης λόγω ίωσης, και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Βόλο θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ εκτός μάχης μένει ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Άξιο αναφοράς είναι πως στην αποστολή βρίσκεται ο Αντρέ Ρικάρντο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»:

«Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στο Βόλο για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.

Η  τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης κι η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος θα κριθεί αύριο, ανάλογα με την κατάσταση του παίκτη.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτε, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας».