Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ στον αγιασμό (gallery)
i

© Sportal.gr

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ στον αγιασμό (gallery)

Μάνος Τσαλγατίδης 11:44 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 19.01.2024

Άπαντες από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι παρόντες για τον αγιασμό της έκτασης του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ.

Ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ!

Σύσσωμη η «ασπρόμαυρη» οικογένεια βρίσκεται στους Ταγαράδες για τον αγιασμό της έκτασης του νέου προπονητικού κέντρου του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, αυτήν την ώρα βρίσκονται στους Ταγαράδες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και μέλη του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ειδικότερα, το «παρών» δίνουν από το αγωνιστικό τμήμα, οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Στέφαν Σβαμπ, Χάρης Τσιγγάρας, Γιάννης Μιχαηλίδης και Δημήτρης Πανίδης. Φυσικά, παρόντες είναι ο Χρήστος Καρυπίδης, αλλά και οι Άγγελος Αναστασιάδης, Κυριάκος Κυριάκος, Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάρεβα και Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Στους Ταγαράδες βρίσκονται και μέλη από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Βασίλη Τριλυράκη και τον Κωνσταντίνο Στεργίου. «Παρών» και ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως ο Κώστας Λαγωνίδης και ο Γιώργος Κωστίκος.

Παρούσα είναι και η αντιπεριφεριάρχης Βούλα Πατουλίδου και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά και ο αντιδήμαρχος ψηφιακής πολιτικής της Θεσσαλονίκης, Κώστας Βασιλόπουλος.