Με 1450 οπαδούς θα έρθει η Αμπερντίν στην Τούμπα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Με 1450 οπαδούς θα έρθει η Αμπερντίν στην Τούμπα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 17:04 - 22.09.2023

Η Αμπερντίν θα έρθει στις αρχές του Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχοντας μαζί της τη στήριξη 1450 οπαδών.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Αμπερντίν στην Τούμπα στις 9 Νοεμβρίου για την τέταρτη αγωνιστική του Conference League. Κάπως έτσι η σκωτσέζικη ομάδα έχει κάνει γνωστό πως έχει πάρει πάνω από 1000 εισιτήρια για τον αγώνα. 

Συγκεκριμένα 1450 Σκωτσέζοι θα κάνουν το ταξίδι στην Ελλάδα για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Ο αριθμός αυτός προκύπτει βάσει  των κανονισμών της UEFA και της χωρητικότητας του γηπέδου. Τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων έχει πάρει και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το παιχνίδι με τον «δικέφαλο» στις 5 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Conference League

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της Αμπερντίν τα εισιτήρια θα βγουν σε κυκλοφορία από τις 28 Σεπτεμβρίου και η τιμή τους έχει οριστεί στις 13 λίρες. 

Η Αμπερντίν στην πρώτη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-2 στη Γερμανία. Το σκορ για τον γερμανικό σύλλογο το άνοιξε ο Μαρμούς στο 11' με πέναλτι και έντεκα λεπτά μετά ο Πολβάρα ισοφάρισε για την Αμπερντίν. 

Με ηγέτη Ντεσπόντοφ και τις «χρυσές» αλλαγές, ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από τη Φινλανδία
SPORTAL ORIGINALS

00:22 - 22.09.2023

EXPLAINER Με ηγέτη Ντεσπόντοφ και τις «χρυσές» αλλαγές, ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από τη Φινλανδία

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη στη Φινλανδία απέναντι στην Ελσίνκι (2-3) έπειτα από ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και ο Γιώργος Γκόγκος αναλύει την «ασπρόμαυρη» ανατροπή στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League.

Το τελικό 2-1 το διαμόρφωσε ο Κοχ στο 61'. Στο άλλο ματς του ομίλου ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την φινλανδική πρωτεύουσα, καθώς επικράτησε της Ελσίνκι με 3-2. Ο Μπαντέ και ο Ραντούλοβιτς έβαλαν τα δύο τέρματα της Ελσίνκι, ο Κουλιεράκης, ο Ντεσπόντοφ και ο Τόμας πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.