Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του δανεισμού του Κεντζιόρα
i

Τόμας Κεντζιόρα/©intime

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του δανεισμού του Κεντζιόρα

Κώστας Τσιακλής 20:36 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 30.05.2023

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του με τον Τόμας Κετζιόρα αφού ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τη Δυναμό Κιέβου.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Τόμας Κετζιόρα, του οποίου ολοκληρώνεται ο δανεισμός του τον ερχόμενο μήνα από τη Δυναμό Κιέβου.

Μέρα αποχωρήσεων σήμερα (30/05) στον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να ανακοινώνουν την αποχώρηση τριών ποδοσφαιριστών τους. Μετά τους Γιάσμιν Κούρτιτς και Νέλσον Ολιβέιρα, την πόρτα της εξόδου θα περάσει και ο Τόμας Κετζιόρα, του οποίου ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τη Δυναμό Κιέβου και θα επιστρέψει στην ουκρανική ομάδα μετά τις 30 Ιουνίου.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανακοίνωση αυτή μέσω της επίσημης του ιστοσελίδας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του «Δικέφαλου του Βορρά» αναγράφονται τα εξής: «Thank you, Tomasz. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ο δανεισμός του Τόμας Κετζιόρα ολοκληρώνεται στις 30.06. Τόμας σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στην προσπάθεια της ομάδας μας από τον Γενάρη και μετά και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου»!

Ο Κετζιόρα βρισκόταν στον ΠΑΟΚ από τον περασμένο Ιανουάριο και κατέγραψε συνολικά 10 συμμετοχές και ένα γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επίσης νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε πως ο Πολωνός θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας για το φιλικό με τη Γερμανία (16/06) και την αναμέτρηση με τη Μολδαβία (20/06)για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Τόμας Κετζιόρα μετράει 26 εμφανίσεις με το εθνόσημο στο στήθος, έχοντας βρει μάλιστα και μια φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στον αγώνα με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.