Συμφώνησε με Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ για Μεϊτέ
i

© SS Youtube

Συμφώνησε με Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ για Μεϊτέ

Μάνος Τσαλγατίδης 20:09 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 23.08.2023

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να γίνει ο Μεϊτέ, με τους Θεσσαλονικείς να συμφωνούν σε όλα με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ενισχυθεί με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» συμφώνησε σε όλα με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Σουαλιχό Μεϊτέ. Οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν σε όλα με τους Πορτογάλους και η άφιξη του μέσου θα πραγματοποιηθεί με μορφή δανεισμού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι» θα καλύψουν εξ ολοκλήρου συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, πληρώνοντας 1,2 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο. Στη συμφωνία πάντως δεν αναμένεται να υπάρξει οψιόν αγοράς, οπότε ο δανεισμός του παίκτη θα ολοκληρωθεί το επόμενο καλοκαίρι. 

Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Κρεμονέζε, ο 29χρονος χαφ μέτρησε 35 συμμετοχές και είχε δύο ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Μπενφίκα, Μίλαν, Μπορντό, Λιλ, Τορίνο και Μονακό.

Τι ισχύει για Νάρεϊ και Αλ Καλέτζ

Εδώ και λίγη ώρα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε ένα δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚΚαλέντ Νάρεϊ είναι σε προχωρημένες επαφές με ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα την Αλ Καλέτζ. Σε αυτή την αναφορά μάλιστα λέγεται μάλιστα πως η αραβική ομάδα ελπίζει πως η συμφωνία θα κλειστεί εντός της αυτής της εβδομάδας.

Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να απευθυνθεί στην UEFA για τον Οζντόεφ και να ζητήσει την τιμωρία της Χαρτς»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:14 - 23.08.2023

Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να απευθυνθεί στην UEFA για τον Οζντόεφ και να ζητήσει την τιμωρία της Χαρτς»

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Βιάτσεσλαβ Κολόσκοβ, αντέδρασε στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη βίζα του Οζντόεφ και την είσοδό του στο Ηνωμένο Βασίλειο, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να απευθυνθεί στην UEFA για το ζήτημα αυτό.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Sportal υπάρχει πράγματι ενδιαφέρον για τον επιθετικό του «δικεφάλου», έχοντας δεχτεί και πρόταση για τον 29χρονο επιθετικό. Πιο αναλυτικά η προσφορά που δέχτηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στα 2.000.000 ευρώ. Ωστόσο στις τάξεις του «δικεφάλου» δεν έχουν πρόθεση να συζητήσουν πριν τα παιχνίδια με τη Χαρτς για τα playoffs του Conference League.

Μετά από τους δύο αγώνες, τότε θα υπάρξουν εξελίξεις μεταξύ των δύο ομάδων, αν κι εφόσον υπάρξουν.