Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να απευθυνθεί στην UEFA για τον Οζντόεφ και να ζητήσει την τιμωρία της Χαρτς»

Μαγκομέντ Οζντόεφ

i

© Intime

Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να απευθυνθεί στην UEFA για τον Οζντόεφ και να ζητήσει την τιμωρία της Χαρτς»

Sportal newsroom 20:14 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 23.08.2023

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Βιάτσεσλαβ Κολόσκοβ, αντέδρασε στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη βίζα του Οζντόεφ και την είσοδό του στο Ηνωμένο Βασίλειο, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να απευθυνθεί στην UEFA για το ζήτημα αυτό.

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Βιάτσλεσλαβ Κολόσκοβ αντέδρασε στο πρόβλημα με τη βίζα του Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Σκωτία για το παιχνίδι με τη Χαρτς για τα playoffs του Conference League

Ο Ρώσος παίκτης του «δικεφάλου» είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας, ωστόσο η βίζα του δεν έχει αποσταλεί για την ώρα. Οι αιτήσεις όλων όσων χρειάζονταν βίζα είχαν γίνει προληπτικά πριν τη ρεβάνς με τη Χάιντουκ (Σέρβων, Αφρικανών, Ρώσων). 

Στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης κάνουν όλες τις ενέργειες για να μπορέσει ο παίκτης να ταξιδέψει έστω και μόνος του. Το Ηνωμένο Βασίλειο στέλνει όλες τις βίζες στην πρεσβεία της Σερβίας και για τον λόγο αυτό ο ΠΑΟΚ έχει στείλει άνθρωπο εκεί για να γίνει πιο γρήγορα η όλη διαδικασία. 

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου λοιπόν ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να απευθυνθεί στην UEFA για το ζήτημα αυτό. Ενώ την ίδια ώρα αναφέρει πως μπορεί να απαιτήσει την τιμωρία της Χαρτς

«Δεν θεωρώ πως είναι απαραίτητο να δοθεί εξήγηση σε κανέναν, ότι αυτή δεν είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Σύμφωνα με τους κανονισμούς μία ομάδα που κάνει αίτηση για τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση αναλαμβάνει να εξασφαλίσει τη βίζα όλων των αντιπάλων ποδοσφαιριστών. 

Ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ έχει πλέον το δικαίωμα να προσφύγει στην UEFA και να ζητήσει την τιμωρία της Χαρτς», ήταν τα λόγια του Κολόσκοφ.