Τι ισχύει για Νάρεϊ και Αλ Καλέτζ

Καλέντ Νάρεϊ

i

©intime

Τι ισχύει για Νάρεϊ και Αλ Καλέτζ

Μάνος Τσαλγατίδης 17:07 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 23.08.2023

Ο ΠΑΟΚ όπως φαίνεται έχει δεχτεί πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Καλέτζ για τον Καλέντ Νάρεϊ, ωστόσο στον «δικέφαλο» περιμένουν πρώτα να τελειώσουν τα παιχνίδια με τη Χαρτς.

Εδώ και λίγη ώρα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε ένα δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Καλέντ Νάρεϊ είναι σε προχωρημένες επαφές με ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα την Αλ Καλέτζ. Σε αυτή την αναφορά μάλιστα λέγεται μάλιστα πως η αραβική ομάδα ελπίζει πως η συμφωνία θα κλειστεί εντός της αυτής της εβδομάδας. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Sportal υπάρχει πράγματι ενδιαφέρον για τον επιθετικό του «δικεφάλου», έχοντας δεχτεί και πρόταση για τον 29χρονο επιθετικό. Πιο αναλυτικά η προσφορά που δέχτηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στα 2.000.000 ευρώ. Ωστόσο στις τάξεις του «δικεφάλου» δεν έχουν πρόθεση να συζητήσουν πριν τα παιχνίδια με τη Χαρτς για τα playoffs του Conference League

Μετά από τους δύο αγώνες, τότε θα υπάρξουν εξελίξεις μεταξύ των δύο ομάδων, αν κι εφόσον υπάρξουν. 

Απομακρύνεται από τον ΠΑΟΚ Ο Μάρκος Αντόνιο 

Την ίδια ώρα φαίνεται πως η μεταγραφή του Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο δεν θα προχωρήσει. Κι αυτό λόγο των υψηλών απαιτήσεων της Λάτσιο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν ξεκινήσει τις συζητήσεις με την ιταλική ομάδα, αλλά οι τελευταίες απαιτήσεις των Ιταλών ενδέχεται να αποτελέσουν «αγκάθι». 

Πιο αναλυτικά η Λάτσιο αποφάσισε να βάλει στον παίκτη υποχρεωτική οψιόν αγοράς, αφού ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Οι συζητήσεις δεν έχουν σταματήσει, αλλά όπως φαίνεται η περίπτωσή του απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο.