Σαουδική Αραβία «καλεί» Νάρεϊ - «Εντός της εβδομάδας φεύγει από τον ΠΑΟΚ»

Κάλεντ Νάρεϊ

i

© Intime

Σαουδική Αραβία «καλεί» Νάρεϊ - «Εντός της εβδομάδας φεύγει από τον ΠΑΟΚ»

Κωνσταντίνος Ζήκος 17:03 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 23.08.2023

Μετά τον Κώστα Φορτούνη, ομάδα από τη Σαουδική Αραβία εκφράζει ενδιαφέρον για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του ελληνικού πρωταθλήματος, με την Αλ-Καλίντζ να είναι αυτή τη φορά εκείνη που ενδιαφέρεται για τον Κάλεντ Νάρεϊ του ΠΑΟΚ.

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έχει κεντρίσει το μεταγραφικό ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι, φέρνοντας στην Αραβική χώρα, μεγάλα ονόματα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό λοιπόν το ενδιαφέρον, φαίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα να «έρχεται» και στην Ελλάδα, αφού μετά το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, τώρα μπαίνει στη λίστα και το όνομα του Κάλεντ Νάρεϊ

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, η Αραβική Αλ-Καλίντζ, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ και ευελπιστεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή εντός της εβδομάδας. Λεπτομέρειες για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά τονίζεται ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και πλησιάζουν σε συμφωνία.

Ο 29χρονος Γερμανός εξτρέμ, διανύει πλέον την δεύτερη σεζόν του στους «ασπρόμαυρους», με την πρώτη του, τη σεζόν 2022-2023, να αφήνει πολύ θετικά δείγματα. Πήγε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι, όντας ο κορυφαίος δημιουργός(15 ασίστ) της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, της Bundesliga 2

Στον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τον παραπάνω άτυπο τίτλο, καταγράφοντας την σεζόν 2022-2023, 35 συμμετοχές με 8 γκολ και 11 ασίστ. Φέτος έχει καταγράψει ήδη, άλλες 4 συμμετοχές στα προκριματικά του UEFA Conference League, φτάνοντας έτσι τις 39 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.