Φορτούνης: Η πρόταση από Σαουδική Αραβία και ο Ολυμπιακός
i

© Intime

Φορτούνης: Η πρόταση από Σαουδική Αραβία και ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 19:30 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 13.08.2023

Το ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο είναι μεγάλο, αλλά δεν είναι απλή περίπτωση…

Ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού σε επίσημο ματς για τη σεζόν 2023-24 κι έχει κάνει τη δική του μεγάλη επιστροφή. Δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα. Πριν ένα χρόνο, ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε θέσει εκτός πλάνων, ωστόσο ο ίδιος επέμεινε, δούλεψε και όχι μόνο είναι ξανά ενεργός, αλλά φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και όπως τονίζεται στη “Realnews” της Κυριακής, στον εκπρόσωπο του Έλληνα άσου, έχει μεταφερθεί ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία. Οι πληροφορίες μάλιστα, λένε πως πρόκειται για μία άκρως δελεαστική πρόταση που αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, με μία μεγάλη διαφορά, όμως. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, δεν είναι διατεθειμένη να χρυσοπληρώσει τον Ολυμπιακό. Δεν είναι αρνητική στο να δώσει ένα ενδεικτικό ποσό και σίγουρα αυτό, είναι κάτι που θα παίξει ρόλο.

Ρόλο βέβαια, θα παίξει και τι θέλει να κάνει ο Φορτούνης. Είναι ξεκάθαρο πως μια τέτοια πρόταση, τον βάζει σε άλλες σκέψεις, αλλά μια βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό θα του τελείωνε κάθε… προβληματισμό. Σε καμία των περιπτώσεων ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να φτάσει ψηλά, στους αριθμούς του παρελθόντος. Κι εκεί, είναι τι θα «ψηφίσει» ο Έλληνας άσος.

Οι πληροφορίες μας πάντως, λένε πως το «ζυγίζει» το ενδιαφέρον που υπάρχει, αλλά και το θέμα της πρότασης. Με μία διαφορά σημαντική για όλους, όμως, εδώ… Όλα είναι στα λόγια. Γραπτώς, δεν έχει κανείς -για την ώρα τουλάχιστον- μια επίσημη πρόταση. Στον παίκτη έχει μεταφερθεί τι μπορούν να του δώσουν, αλλά την πόρτα του Ολυμπιακού δεν την έχει χτυπήσει κανείς.

Το αστείρευτο ταλέντο του Σκάρπα, η δύσκολη προσαρμογή στην Αγγλία και η... απάτη που του κόστισε μία περιουσία!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:40 - 13.08.2023

Το αστείρευτο ταλέντο του Σκάρπα, η δύσκολη προσαρμογή στην Αγγλία και η... απάτη που του κόστισε μία περιουσία!

Η θητεία του Σκάρπα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Premier League με τη φανέλα της Νότιγχαμ δεν πήγε όπως θα περίμενε ο ίδιος, ενώ επίσης μία οικονομική απάτη με κρυπτονομίσματα του έκανε ακόμη πιο δύσκολο το... έργο στο Νησί.

Η σχέση του Ολυμπιακού με τον Φορτούνη έχει αποκατασταθεί πλέον και το ζήτημα είναι τι θα θελήσει σε μεγάλο βαθμό και ο ίδιος. Προσωπική εκτίμηση, μια ανεβασμένη πρόταση σε ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, θα τον κρατούσε εδώ. Νιώθει χρήσιμος πλέον, ότι υπολογίζεται, δεν είναι όπως κάποτε που ψαχνόταν. Αν ισχύουν, όμως τα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για έναν παίκτη που ταλαιπωρήθηκε και με δύο σοβαρούς τραυματισμούς, δεν είναι μικρό το δέλεαρ. Κάθε άλλο…