Ούτε οι συμπαίκτες του δεν πίστευαν αυτό που έκανε ο Χουάνγκ…

Ινμπόμ Χουάνγκ

i

© Intime

Ούτε οι συμπαίκτες του δεν πίστευαν αυτό που έκανε ο Χουάνγκ…

Διονύσης Βερβελές 15:57 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 13.08.2023

Ο «δασκαλεμένoς» Κορεάτης, έχασε όλους τους πόντους που είχε κερδίσει την περσινή σεζόν!

Για τον Ίνμπομ Χουάνγκ, όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια στο Ρέντη. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, έδειχνε να είναι καλά. Από την αρχή της σεζόν κάτι του είχε… χαλάσει το μυαλό και οι ενοχλήσεις που είχε στην προετοιμασία, είχαν βάλει άπαντες σε άλλες σκέψεις. Ήταν κάτι που συζητούσε ο προπονητής με το ιατρικό τιμ, ενημερώνοντας και τη διοίκηση. Το σκεπτικό ήταν να μην πιεστεί ο ποδοσφαιριστής, γιατί ακολουθούσαν τα προκριματικά. Μόνο που η αλήθεια ήταν άλλη όπως αποδείχθηκε.

Η κίνηση του Χουάνγκ να εγκαταλείψει το Ρέντη, προκάλεσε ένα σοκ στους συμπαίκτες του. Κυρίως στους παλιότερους, που τον είχαν ζήσει, που γνώριζαν ότι η εικόνα του δεν θα παρέπεμπε σε μια τέτοια κίνηση. Έτσι υπέθεταν δηλαδή. Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που μπορεί να φύγει από μία ομάδα. Όχι, όμως, με αυτό τον τρόπο. Αρκετοί είχαν ενδοιασμούς, αλλά έβαλαν τους μάνατζερ, το συζήτησαν με τη διοίκηση, όπως πρέπει να γίνει νορμάλ.

Για την ομάδα, όπως και να ‘χει, ήταν τριγμός, πριν από ένα τόσο σπουδαίο ματς με την Γκενκ. Πλέον, δεν συζητιέται καν η περίπτωσή του. Είναι θέμα της διοίκησης, των νομικών της, να «τρέξουν» τις εξελίξεις. 

Το επισημάναμε και σε άλλο άρθρο άλλωστε, πως να είναι ελεύθερος ένας ποδοσφαιριστής που πηγαίνει στην προετοιμασία και παίζει σε φιλικά της ομάδας; Τόσο στην Αυστρία, όσο και στο τελευταίο με την Νόριτς στην Αγγλία…

Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει εκεί και από αυτή την ιστορία, μένει και κάτι άλλο. Ο Μαρτίνεθ είναι λάτρης της πειθαρχίας, με την αμέριστη συμπαράσταση του Κορδόν, αλλά και της διοίκησης. Γνωρίζει διάφορα «περίεργα» που έγιναν την περσινή σεζόν και στα οποία υπήρξε συγχωροχάρτι. Αυτά, όμως, έχουν τελειώσει, στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να επιστρέψει στην κανονικότητα…