Η Χαρτς ετοιμάζει μεταγραφή ενόψει ΠΑΟΚ: Ο γιος του θρυλικού Γκεόργκι Χάτζι βρίσκεται προ των πυλών

Ιάνις Χάτζι

i

© PrtScr

Η Χαρτς ετοιμάζει μεταγραφή ενόψει ΠΑΟΚ: Ο γιος του θρυλικού Γκεόργκι Χάτζι βρίσκεται προ των πυλών

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:50 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 23.08.2023

Λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, η Χαρτς ετοιμάζεται να κλείσει τον Ιάνις Χάτζι, γιο του θρυλικού Ρουμάνου ποδοσφαιριστή.

Ενόψει και των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ για τα play offs του Conference League, η Χαρτς ετοιμάζει μεταγραφική ενίσχυση. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον ποδοσφαιριστή της Ρέιντζερς Ιάνις Χάτζι, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως είναι και ο γιος του εμβληματικού Γκεόργκι. 

Μέχρι σήμερα στις 19:45 ώρα Σκωτίας, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να κάνει προσθαφαίρεση στη λίστα της για τα δύο επερχόμενα ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, οι ιθύνοντες της Χαρτς έχουν... τρέξει την υπόθεση, με σκοπό ο Χάτζι να προλάβει να προστεθεί στην σχετική λίστα.

«Ο Χάτζι ειναι δυσαρεστημένος στην Ρέιντζερς με το γεγονός ότι ειναι μια αναπληρωματική λύση και μπορεί να δοθεί δανεικός στην Χαρτς. Οι Θέλτα Βίγκο, η Γαλατασαράι, η Αλ Ετιφάκ, η Λέτσε η Λάτσιο και η Γκενκ είναι από τις ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 24χρονο Ρουμάνο μεσοεπιθετικό και μπορεί να επιλέξει ο γιος του Γκικά Χάγκι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. 

Για τον Χάτζι υπάρχει επίσης να παραμείνει στην Premiership της Σκωτίας και να παίξει με τη μορφή δανεισμού στην Χαρτς. Η ομάδα από το Εδιμβούργο θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στις ομάδες της Γλασκώβης αυτή τη σεζόν στον δρόμο για τον τίτλο. Η ομάδα από το Εδιμβούργο ανήκει στην εκατομμυριούχο Αν Μπατζ και τεχνικός διευθυντής είναι ο πρώην σημαντικός επιθετικός της Ρέιντζερς, Στίβεν Νέισμιθ, ενώ ήδη η Χαρτς έχει πάρει έναν δανεικό από την ομάδα της Γλασκώβης, τον Αλεξ Λόουρι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα sport.ro στο ρεπορτάζ της.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Σκωτία

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (24/8, 21:45) την Χαρτς στην Σκωτία για τα play-offs του Europa Conference League. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή του Δικεφάλου, όπου σε αυτήν δεν ήταν ο Αλί Σαμάτα, ο οποίος είχε ενοχλήσεις. 

Επίσης ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φελίπε Σοάρες (συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα) και Μπάμπα (συμπλήρωσε κάρτες κι είναι τιμωρημένος).

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξή, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ , Α.Ζίβκοβιτς, Βρακά, Μπράντον, Τζίμας.