Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Σκωτία

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Σκωτία

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:29 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 22.08.2023

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει χωρίς τον Αλί Σαμάτα στη Σκωτία για την αναμέτρηση με τη Χαρτς, για τα play-offs του Europa Conference League. Επιστρέφει στην αποστολή ο Τσιγγάρας.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στους ομίλους του UEFA Conference League, όμως για να το κάνει αυτό θα πρέπει πρώτα να αποκλείσει τη Χαρτς

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης λοιπόν θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (24/8, 21:45) την Χαρτς στην Σκωτία για τα play-offs του Europa Conference League Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή του Δικεφάλου, όπου σε αυτήν δεν ήταν ο Αλί Σαμάτα, ο οποίος είχε ενοχλήσεις. Επίσης ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φελίπε Σοάρες (συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα) και Μπάμπα (συμπλήρωσε κάρτες κι είναι τιμωρημένος). 

Μάλιστα αγωνία προκύπτει στον ΠΑΟΚ σχετικά με τον Οζντόεφ, καθώς η βίζα του είναι η μόνη που για την ώρα δεν έχει αποσταλεί. Η κατάσταση με τους Ρώσους πολίτες είναι δύσκολη, αφού το ίδιο είχε συμβεί και με ποδοσφαιριστή της Σερβέτ στο πρόσφατο ματς τους με τη Ρέιντζερς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξή, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ , Α.Ζίβκοβιτς, Βρακά, Μπράντον, Τζίμας.