Παντέλης: «Το σώμα του Κοτάρσκι μπορεί να είναι εδώ, αλλά το μυαλό όχι - Να βγει ο ΠΑΟΚ δημόσια να πει αν θα τον πουλήσει»

Τάκης Παντέλης

i

© Intime

Παντέλης: «Το σώμα του Κοτάρσκι μπορεί να είναι εδώ, αλλά το μυαλό όχι - Να βγει ο ΠΑΟΚ δημόσια να πει αν θα τον πουλήσει»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:38 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 21.08.2023

Ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Τάκης Παντέλης, μίλησε για την ευρωπαϊκή πρόκριση κόντρα στη Χάιντουκ, τον φορμαρισμένο Ζίβκοβιτς αλλά και για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Τάκης Παντέλης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και σχολίασε την αγωνιστική εικόνα του «Δικεφάλου», το αν θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση, τον Ζίβκοβιτς που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και τον Κοτάρσκι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Μας δείχνει στοιχεία που δεν είδαμε πέρυσι. Βλέπουμε μια ποιότητα στα παιχνίδια και ελπίζω αυτό να έχει συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει στην Ευρώπη και να μπει στους ομίλους. Είναι μεγάλο κλαμπ και πρέπει να προχωρήσει με το ρόστερ που έχει και τον Δεκέμβριο να δει πού χρειάζεται ενίσχυση γιατί τώρα έχει κάνει ήδη προετοιμασία, έχει δώσει ήδη πέντε επίσημα ματς και αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο μέτριους παίκτες μπορείς να βρεις. 

Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πάρει ποδοσφαιριστή για να πει ότι έκανε μεταγραφή. Έχει υλικό, έχει ελληνόπουλα κα παίκτες που αυτή τη στιγμή είναι σε καλό φεγγάρι. Ο ΠΑΟΚ με ενθουσιάζει γιατί εκτός από τα αποτελέσματα, βλέπεις και ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι ακόμα καλύτερος».

Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Αντρίγια Ζίβκοβιτς:

«Ο Ζίβκοβιτς από την αρχή μας έδειξε ότι είναι μεγάλος παίκτης άσχετα αν είχε μια κάμψη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν σκαμπανεβάσματα και δεν μπορεί όλο τον χρόνο να είναι σε εξαιρετική φόρμα. Ο Σέρβος επανήλθε για τα καλά και εκτός από δημιουργός, είναι και εκτελεστής. Το χθεσινό αποτέλεσμα με τον Αστέρα Τρίπολς ανεβάζει την ψυχολογία των παιδιών ενόψει του πρώτου αγώνα με την Χαρτς για τα πλέι οφ του Conference League».

Για τον Μουργκ:

«Τεχνικά είναι πολύ καλός παίκτης και δεν ξέρω γιατί πέρυσι δεν έπαιξε. Καλύτερα απ΄ όλους μας γνωρίζει ο προπονητής τι συνέβη. Αν ένας ποδοσφαιριστής είναι καλός ή όχι αυτό φαίνεται. Απ΄ έξω όλοι είμαστε προπονητές και νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα. Ο ΠΑΟΚ έχει υλικό και θα πρέπει να κοιτάξει στη θέση του φορ. Ο Τζίμας πρέπει να πάρει ευκαιρίες γιατί θα προσφέρει».

Για τον Κοτάρσκι:

«Επειδή είναι τόσο σίγουρος γι΄ αυτό κάνει και λάθος. Θα πρέπει να το ξεπεράσει αυτό. Μπορεί να έχει επηρεαστεί με αυτά που γράφονται για το μέλλον του. Το σώμα μπορεί να είναι εδώ, αλλά το μυαλό όχι. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγει δημόσια και να πει αν θα τον κρατήσει ή αν θα τον πουλήσει για να το ξέρει και ο ίδιος. Θα επαναλάβω για ακόμα μία φορά ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον δώσει».

Για τον Μάρκος Αντόνιο:

«Φαίνεται ότι είναι καλός αλλά από αυτά που διαβάζεις και τα βίντεο που βγαίνουν στο διαδίκτυο βλέπεις μόνο καλές στιγμές του από την καριέρα του και έτσι δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Ωστόσο, δύσκολα Βραζιλιάνος παίκτης να μην γνωρίζει ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλω να τονίσω ότι η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά και τα πόδια θα πρέπει να αντέχουν για να μπουν στην Τούμπα και να αντέξουν αυτή την πίεση.

Εγώ όταν αγωνιζόμουν είχα πει στον εαυτό μου ή θα φύγεις νύχτα ή θα σε δοξάζουν όλοι και ευτυχώς έγινε το δεύτερο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αγάπη που παίρνω από τον κόσμο όταν ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη παρότι έχω καταγωγή από την Αθήνα. Με αγάπησαν και τους αγάπησα γι΄ αυτό έρχομαι πάνω 5-6 φορές τον χρόνο».