Τσαλγατίδης στους «Baladeros»: «Ο Μάρκος Αντόνιο είναι στην pole position για να έρθει στη Θεσσαλονίκη - Η υπόθεση Μαξίμοβιτς είναι σύνθετη»

«Baladeros Live»

i

© Sportal

Τσαλγατίδης στους «Baladeros»: «Ο Μάρκος Αντόνιο είναι στην pole position για να έρθει στη Θεσσαλονίκη - Η υπόθεση Μαξίμοβιτς είναι σύνθετη»

Sportal newsroom 17:36 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 21.08.2023

Ο Μάνος Τσαλγατίδης αποκάλυψε στην εκπομπή «Baladeros Live» πως ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Μάρκος Αντόνιο μετά τη νέα προσέγγιση του «Δικεφάλου».

Στην εκπομπή του Sportal «Baladeros Live», ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης έδωσε το δικό του στίγμα σε ότι αφορά τις μεταγραφικές εξελίξεις κι όχι μόνο!

Πιο αναλυτικά, στη live τοποθέτησή του αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκος Αντόνιο, ενώ παράλληλα ανέφερε πως η υπόθεση του Μαξίμοβιτς είναι σύνθετη, καθώς υπάρχει πρόβλημα με το ποσοστό μεταπώλησης που έχει η Βαλένθια.

Μεταξύ άλλων είπε: 

Για την αποχώρηση του Ολιβέιρα: «Πριν τον τραυματισμό του, ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν ένας παίκτης που κολλούσε στο πλάνο του Λουτσέσκου, ωστόσο στη συνέχεια κι όταν κατάλαβε πως ο Δικέφαλος θέλει να τον αντικαταστήσει, η συμπεριφορά του προς το κλαμπ δεν ήταν η ιδανική».

Για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση του Μάρκος Αντόνιο. Ο Δικέφαλος και η Λάτσιο είναι σε νέες συζητήσεις, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνει μία νέα προσέγγιση. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να πληρώσει όλο το συμβόλαιο που έχει ο Βραζιλιάνος στον ιταλικό σύλλογο, ενώ υπάρχουν κουβέντες και για την οψιόν του ποδοσφαιριστή. 

Πλέον ο Μάρκος Αντόνιο είναι στην pole position για να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Από την άλλη, το θέμα του Μαξίμοβιτς είναι σύνθετο. Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει να δίνει τα χρήματα που θέλει η Χετάφε (3,7 εκατ. συν μπόνους), όμως υπάρχει πρόβλημα με το 30% που έχει η Βαλένθια, καθώς η ισπανική ομάδα θέλει τα συγκεκριμένα λεφτά να τα δώσει ο Δικέφαλος. Επίσης, το όνομα του Μεϊτέ είναι αυτό που ακούγεται ξανά. 

Όσο ο παίκτης δεν βρίσκει ομάδα, η Μπενφίκα είναι έτοιμη να βάλει... νερό στο κρασί της και να πληρώσει ένα μέρος του συμβολαίου του εφόσον ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη λύση.

Για την ευρωπαϊκή πορεία: «Η Χάιντουκ Σπλιτ πνίγηκε στην τακτική του Λουτσέσκου στη ρεβάνς της Τούμπας. Η Χαρτς είναι μία ομάδα που δεν έχει την ποιότητα του ΠΑΟΚ, δίνει χώρους στον αντίπαλο και βασίζεται στην ταχυδύναμη. Ο σοβαρός και καλός ΠΑΟΚ είναι φαβορί σε αυτό το ζευγάρι.

Για τις αποχωρήσεις: «Για τον Ίνγκασον δεν το περίμενε κανένας, ενώ από την άλλη ο Αουγκούστο είχε δώσει δείγματα για πιθανή αποχώρησή του».