Ενας 56χρονος εκπαιδευτικός ανάμεσα στους συλληφθέντες στην Τούμπα - Έφερε μαζί του σουγιά

Οπαδοί ΠΑΟΚ

i

© Intime

Ενας 56χρονος εκπαιδευτικός ανάμεσα στους συλληφθέντες στην Τούμπα - Έφερε μαζί του σουγιά

Sportal newsroom 14:04 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 21.08.2023

Ανάμεσα στα πέντε άτομα που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, βρίσκεται κι ένας 56χρονος εκπαιδευτικός.

Τα τραγικά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου συγκρούστηκαν οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου και του Παναθηναϊκού, με αυτούς της ΑΕΚ και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, έχουν κινητοποιήσει τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται στα γήπεδα.

Στην Τούμπα, πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, η αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένους ελέγχους έξω από τις θύρες, που είχαν ως αποτέλεσμα την προσαγωγή πέντε ατόμων. Μάλιστα, σύμφωνα με το thesstoday, ο 56χρονος εκπαιδευτικός είχε την κατοχή του σουγιά.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (21/08) στο Δικαστικό Μέγαρο ενώ σε βάρος τους ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις κατά περίπτωση για: Παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, για κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες στο πλαίσιο αθλητικών εκδηλώσεων, παράβαση του νόμου περί όπλων, και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων.