Προσήχθη οπαδός του ΠΑΟΚ που είχε πάνω του μαχαίρι: «Είχα πάει για χόρτα», η απάντησή του στους Αστυνομικούς

Τούμπα

i

©Intime

Προσήχθη οπαδός του ΠΑΟΚ που είχε πάνω του μαχαίρι: «Είχα πάει για χόρτα», η απάντησή του στους Αστυνομικούς

Sportal newsroom 20:24 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 20.08.2023

Σε τέσσερις προσαγωγές προχώρησαν αστυνομικοί στην Τούμπα πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε τι βρήκαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Τα τραγικά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου συγκρούστηκαν οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου και του Παναθηναϊκού, με αυτούς της ΑΕΚ και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, έχουν κινητοποιήσει τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται στα γήπεδα.

Στην Τούμπα, πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, η αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένους ελέγχους έξω από τις θύρες, που είχαν ως αποτέλεσμα την προσαγωγή τεσσάρων ατόμων.

Στους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ, βρέθηκαν συσκευές λέιζερ, ένα full face αλλά και ένα μαχαίρι. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μαχαίρι βρέθηκε πάνω σε έναν άνδρα ο οποίος είχε βρεθεί στο γήπεδο με τον γιο του. Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον ρώτησαν για ποιο λόγο το είχε πάνω του, ο ίδιος απάντησε ότι το είχε ξεχάσει, αφού προηγουμένως είχε πάει να κόψει χόρτα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα για την 1η αγωνιστική της Super League. Οι έλεγχοι στο γήπεδο της Τούμπας ήταν εξονυχιστικοί, όπως άλλωστε και σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει βάλει προσωπικό στοίχημα να σταματήσει την οπαδική βία, κάτι που φαίνεται από τους ελέγχους που γίνονται τόσο πριν από αγώνες, όσο και σε ανύποπτους χρόνους, σε συνδέσμους οπαδών.