Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Κ19, 2-1 τον Άρη

Κ19 ΠΑΟΚ

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Κ19, 2-1 τον Άρη

Η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη κι έβαψε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης «ασπρόμαυρο».

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Κ19 της Super League βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Άρη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με γκολ του Καλόγηρου και Χατσίδη, ο Δικέφαλος πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στον συμπολίτη. Αξίζει να σημειωθεί πως για τους «κιτρινόμαυρους» μείωσε στο τέλος ο Αλμύρας (90').

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι, οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν δυναμική εκκίνηση στην αναμέτρηση, αφού μόλις στο 11ο λεπτό ο Καλόγηρος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Άρη, διαμορφώνοντας το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ, αφού στο 42ο λεπτό, μετά από κλέψιμο των παικτών του Δικεφάλου στον χώρο του κέντρου, ο Χατσίδης με ωραία ατομική ενέργεια έφερε την μπάλα στο αριστερό και σούταρε στην απέναντι γωνία, διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν σε 2-1 με σουτ του Αλμύρα μέσα από την περιοχή, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Κούπενος, Δεληγιάννης, Καστίδης, Πανικίδης, Σνάουτσνερ, Τσομπανης, Γκούμας, Χατσίδης, Καλόγηρος και Βασιλειάδης.

Άρης: Καράι, Παπακωνσταντίνου, (70’ Μπεκιαρίδης), Κράνιας (85’ Χατζόπουλος), Καραμανλής, Καλτσάς, Μεμέτογλου, Τσέρα (65’ Αλμύρας), Καρυπίδης, (85’ Η. Σγούρος), Σιάκκας, Παναγίδης, Σταυρόπουλος.