Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ παραμένουν χωρίς ομάδα, 3,5 μήνες μετά την αποχώρησή τους από τον ΠΑΟΚ

Ελ Καντουρί - Μπίσεσβαρ

i

© Intime

Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ παραμένουν χωρίς ομάδα, 3,5 μήνες μετά την αποχώρησή τους από τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:55 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 16.09.2023

Δύο παίκτες που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παραμένουν «άστεγοι», 3,5 μήνες μετά τη φυγή τους από τη Θεσσαλονίκη.

Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας, λίγους μήνες μετά τη φυγή τους από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, 105 μέρες μετά την αποχώρησή τους από τη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, οι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έγραψαν ιστορία με «χρυσά» γράμματα με την ασπρόμαυρη φανέλα, παραμένουν «άστεγοι».

Σε ότι αφορά τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, το σίριαλ με την Άσκολι καλά... κρατεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας «mediagol.it», το όλο θέμα παραμένει ανοιχτό, με τον πρώην χαφ του ΠΑΟΚ να έχει αρνηθεί την πρώτη πρόταση των Ιταλών, η οποία δεν τον κάλυπτε οικονομικά.

«Η Άσκολι φαινόταν να έχει βάλει ένα δυνατό στοίχημα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, έναν παλιό γνώριμο ορισμένων ιταλικών συλλόγων όπως η Μπρέσια και η Νάπολι. Έχοντας περάσει έξι σεζόν στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα, ο Μαροκινός μέσος αναζητά μια νέα περιπέτεια και μια πιθανή επιστροφή στην Ιταλία, μετά από έξι χρόνια απουσίας από την τελευταία του εμπειρία στην Έμπολι. 

Ωστόσο, οι διαφορετικές απόψεις για τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή, φάνηκε να σημάδεψαν το τέλος των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportitalia, ο πρώην μέσος της Νάπολι και της Έμπολι περιμένει αντιπρόταση της Άσκολι σχετικά με τον μισθό του. Η «μπάλα» περνά τώρα στην Άσκολι, η οπιία θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ανοίξει ξανά το μονοπάτι που έμοιαζε να έχει εξαφανιστεί ή θα επικεντρωθεί σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό ρεπορτάζ 

Όσον αφορά στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, παραμένει «άστεγος» και δεν φέρεται ακόμα να είναι κοντά σε μία ομάδα. Ο 35χρονος πλέον Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός, ήταν μέλος μίας χρυσής γενιάς στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούσε πλέον να προσφέρει περισσότερα.

Έμεινε ελεύθερος, ήταν πρόσφατα και στην Τούμπα για παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αλλά ποδοσφαιρικά δεν είναι ξεκάθαρο που θα καταλήξει. Στον Δικέφαλο ο «Μπίσε» μέτρησε 251 αγώνες, 27 γκολ και 41 ασίστ και αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο.