Ντεσπόντοφ: «Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου - Ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς στο ντέρμπι»

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© PrtScr

Ντεσπόντοφ: «Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου - Ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς στο ντέρμπι»

Λίγο πριν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον Άρη, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Εκτός από την αναμέτρηση στην Opap Arena ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τα φώτα είναι στραμμένα και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. ΠΑΟΚ και Άρης θα κοντραριστούν στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (17/9, 20:30) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Από τη μία ο Δικέφαλος προέρχεται από την ήττα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ (1-0) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ενώ στην αντίπερα όχθη οι «κιτρινόμαυροι» με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο τους πλέον, ψάχνουν το πρώτο τους διπλό τη φετινή σεζόν, μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες σε Ηράκλειο και Λαμία.

Στο αυριανό ντέρμπι, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα «ασπρόμαυρα» ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Να θυμίσουμε πως ο Βούλγαρος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου για κάθε χρόνο αυτού, ενώ ο ΠΑΟΚ έβγαλε από τα ταμεία του 3.5 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό του.

Με αφορμή το πιθανό ντεμπούτο του λοιπόν, ο 26χρονος εξτρέμ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δικέφαλο και τις πρώτες ημέρες του στην ομάδα, ενώ δεν δίστασε μέσω των social media να χαρακτηρίσει τον ΠΑΟΚ ως «σπίτι» του, αναφέροντας πως είναι ευγνώμων για την ευκαιρία που του δίνεται.

«Είναι απίστευτο πώς ένα μέρος μπορεί να είναι σαν το σπίτι σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Έτσι αισθάνομαι τις τελευταίες μέρες από τότε που μπήκα στο ΠΑΟΚ. Ένας απίστευτος σύλλογος, ένα υπέροχο θερμό καλωσόρισμα από όλους, μια υπέροχη πόλη – όλα με κάνουν ευγνώμων για την ευκαιρία να είμαι εδώ και να αγωνιστώ για τη νέα μου ομάδα. Ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς αύριο, είναι μέρα ντέρμπι, ας συγκεντρωθούμε!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαμαρτυρία των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη: «Αφού έρχεται ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, ποιος αποφάσισε να γίνει το ΠΑΟΚ – Άρης;»

Η αστυνομική διεύθυνση της Θεσσαλονίκης ζήτησε την αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης. Ο λόγος ότι το ίδιο διάστημα θα βρίσκεται στην πόλη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη ΔΕΘ, οπότε θα χρειαστούν αυξημένα μέτρα και να είναι σε επαγρύπνηση όλη η δύναμη.

Το ντέρμπι, ωστόσο, θα διεξαχθεί και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα παράπονά της για την ταυτόχρονη παρουσία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και τη διεξαγωγή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.