Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027 ο Ζίβκοβιτς

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027 ο Ζίβκοβιτς

Μάνος Τσαλγατίδης 19:02 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 15.09.2023

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

«Ρίζες» στη Θεσσαλονίκη βγάζει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Σέρβου ποδοσφαιριστή, που θα παραμένει κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον μέχρι το 2027.

Το Sportal.gr σας είχε ενημερώσει πριν λίγα 24ωρα για την ανανέωση του συμβολαίου του Ζίβκοβιτς. Η επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ιβάν Σαββίδη, που είναι γνωστό ότι «τρελαίνεται» με παίκτες που τα δίνουν όλα για τη φανέλα. Ο Ζίβκοβιτς αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το 2020. Με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει παίξει σε 150 αγώνες με απολογισμό 33 γκολ και 29 ασίστ.

Τη φετινή σεζόν, ο Ζίβκοβιτς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά. Ο Σέρβος εξτρέμ έχει 3 γκολ και 3 ασίστ σε έξι αγώνες για τα προκριματικά του Conference, ενώ σημείωσε δύο τέρματα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέχρι τις 30.06 του 2027.

Κάρμα. Μοίρα. Προορισμός. Πείτε το όπως θέλετε. Κάποιες σχέσεις είναι γραφτό να πετύχουν. Το 2020 ο Zile έψαχνε την Ιθάκη του. Μία σκηνή για να λάμψει. Ο ΠΑΟΚ του έδωσε την ευκαιρία και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο Σέρβος ήταν σαν να γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σαν να μεγάλωσε στην Τούμπα. Μπήκε φουριόζος από την πρώτη μέρα στην ομάδα και σήμερα έφτασε να είναι ένας εκ των αρχηγών.Μετράει ένα Κύπελλο Ελλάδας, 150 αγώνες, 33 γκολ, 29 ασίστ. Αυτά είναι που μπορείς να υπολογίσεις. Μετράει όμως και αμέτρητα χιλιόμετρα στο χορτάρι, άπειρες στιγμές αυταπάρνησης, αστείρευτου πάθους, κατάθεσης ψυχής.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Ο Σέρβος παικταράς που (ξανά)γεννήθηκε στην Τούμπα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:15 - 14.09.2023

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Ο Σέρβος παικταράς που (ξανά)γεννήθηκε στην Τούμπα

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας έως το 2027, με τον Ιβάν Σαββίδη να επιβραβεύει την μέχρι τώρα παρουσία του στα «ασπρόμαυρα», αλλά και την ηγετική του μορφή που κάνει τη διαφορά.

Ο Zile θα μείνει εδώ!

Θα συνεχίσει να είναι ένας από εμάς και να παλεύει με την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι το 2027!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.