Οι Γερμανοί πηγαίνουν Τούμπα

Τούμπα

i

© Intime

Οι Γερμανοί πηγαίνουν Τούμπα

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε 1.450 εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5/10.

Είκοσι μέρες απομένουν μέχρι το πρώτο εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Conference League. Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 22.00, ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής.

Η γερμανική ομάδα δε θα είναι μόνη της στην αναμέτρηση της Τούμπας καθώς εξασφάλισε 1.450 εισιτήρια, τα οποία διαθέτει ήδη στους φιλάθλους της.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τα εισιτήρια για τη θύρα των φιλοξενούμενων κοστίζουν 16,50 ευρώ, ενώ τονίζεται ότι θα υπάρχει ειδική μεταφορά με λεωφορείο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο, συνοδεία της αστυνομίας.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως κανείς από τους φίλους της Άιντραχτ δεν θα πρέπει να προμηθευτεί εισιτήριο από πουθενά αλλού εκτός από τη γερμανική ομάδα, προκειμένου να εξασφαλιστεί πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Νέα επιστολή σε ΕΠΟ-ΚΕΔ έστειλε ο Μαρινάκης - «Ορίστε νέο διαιτητή στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ξένο στο ΠΑΟΚ – Άρης»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:38 - 14.09.2023

Νέα επιστολή σε ΕΠΟ-ΚΕΔ έστειλε ο Μαρινάκης - «Ορίστε νέο διαιτητή στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ξένο στο ΠΑΟΚ – Άρης»

Ο πρόεδρος της Super League και του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με νέα επιστολή στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ ζητάει να μπει άλλος διαιτητής στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ξένος στο ΠΑΟΚ – Άρης.

Πρέπει να σημειωθεί πως ΠΑΟΚ και Άιντραχτ έχουν εξαιρετική επικοινωνία και ήδη έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις αναφορικά με τον αριθμό εισιτηρίων που θα λάβει ο Δικέφαλος για τον αγώνα στη Γερμανία, στα τέλη του Νοέμβρη.

Σαφώς ωστόσο για τους «ασπρόμαυρους» στο κομμάτι του UEFA Europa Conference League, προέχει ο αγώνας τους με την Ελσίνκι, την άλλη Πέμπτη στη Φινλανδία.