Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν θα ενισχυθεί επιθετικά μετά τη φυγή του Κόλο Μουανί

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

i

© Intime

Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν θα ενισχυθεί επιθετικά μετά τη φυγή του Κόλο Μουανί

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:50 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 14.09.2023

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, δεν θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του Κόλο Μουανί, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Στην πρόσφατη κλήρωση για τους ομίλους του Conference League, η τύχη δεν... χαμογέλασε στον ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τον αντίπαλο του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας. Συγκεκριμένα, η κληρωτίδα έφερε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον Δικέφαλο. Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου στην Τούμπα (22:00), ενώ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στη Γερμανία (30/11, 22:00).

Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές εξελίξεις της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, ο Tίμο Χάρντουνγκ αποκάλυψε πως δεν θα ενισχυθεί ο σύλλογος επιθετικά μετά τη φυγή του Κόλο Μουανί. Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε θέση για το ζήτημα του επιθετικού, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα δεν θα αποκτήσει νέο ποδοσφαιριστή σε αυτή τη φάση.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Αν και δεν μπορέσαμε να υπογράψουμε αντικαταστάτη για τον Ραντάλ, έχουμε μεγάλο ρόστερ, πολλούς διαφορετικούς τύπους παικτών που μπορούν πλέον να καλύψουν το κενό. Μπορούμε να προωθήσουμε και έναν ή δύο από τη δεύτερη ομάδα. Επομένως, το να υπογράψουμε έναν παίκτη χωρίς σύλλογο δεν αποτελεί θέμα για εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τίμο Χάρντουνγκ.

Να θυμίσουμε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η γερμανική ομάδα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει σέντερ φορ μόνο από την αγορά των ελεύθερων.

Η Παρί ανακοίνωσε τον Κόλο Μουανί από την Άιντραχτ

Έπειτα από ατελείωτες διαπραγματεύσεις ο Κόλο Μουανί ανήκει κι επίσημα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι συμφώνησαν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού έναντι 75 εκατ. ευρώ, ενώ οι «Αετοί» θα εισπράξουν άλλα 15 εκατ. ευρώ με την μορφή μπόνους.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Ο Σέρβος παικταράς που (ξανά)γεννήθηκε στην Τούμπα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:15 - 14.09.2023

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Ο Σέρβος παικταράς που (ξανά)γεννήθηκε στην Τούμπα

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας έως το 2027, με τον Ιβάν Σαββίδη να επιβραβεύει την μέχρι τώρα παρουσία του στα «ασπρόμαυρα», αλλά και την ηγετική του μορφή που κάνει τη διαφορά.

Ο νεαρός επιθετικός απήλαυσε μια υπέροχη σεζόν πέρυσι με τους «αετούς», με 15 γκολ και 14 ασίστ σε 32 συμμετοχές στη Bundesliga. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, πολύ καλά τελειώματα και αντίληψη του χώρου που του επιτρέπει να κινείται δανικά τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα και γι' αυτό ο Λουίς Ενρίκε επέμενε για την απόκτηση του.