Η Παρί ανακοίνωσε τον Κόλο Μουανί από την Άιντραχτ

Χατζηδιάκος και Κόλο Μουανί

i

©Intime

Η Παρί ανακοίνωσε τον Κόλο Μουανί από την Άιντραχτ

Κώστας Τόπας 08:24 - 02.09.2023

Ο Κόλο Μουανί θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και οι διαπραγματεύσεις των Παριζιάνων με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχαν αίσιο τέλος.

Επειτα από ατελείωτες διαπραγματεύσεις ο Κόλο Μουανί ανήκει κι επίσημα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι συμφώνησαν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού έναντι 75 εκατ. ευρώ, ενώ οι «Αετοί» θα εισπράξουν άλλα 15 εκατ. ευρώ με την μορφή μπόνους.

Ο νεαρός επιθετικός απήλαυσε μια υπέροχη σεζόν πέρυσι με τους «αετούς», με 15 γκολ και 14 ασίστ σε 32 συμμετοχές στη Bundesliga. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, πολύ καλά τελειώματα και αντίληψη του χώρου που του επιτρέπει να κινείται δανικά τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα και γι' αυτό ο Λουίς Ενρίκε επέμενε για την απόκτηση του.

Ο Κόλο Μουανί έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με την πρωταθλήτρια Γαλλίας  και αποχωρεί από την Άιντραχτ, η οποία τον απέκτησε ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2022 από τη Ναντ. Ο Κόλο Μουανί, λοιπόν, δεν θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ κι αυτό είναι θετικό για τους Θεσσαλονικείς. Η Άιντραχτ επίσης συμφώνησε να δώσει δανεικό και στη Βέρντερ Βρέμης τον Κολομβιανό φορ Αντρέ Μπορέ.