Οι ενδεκάδες ΠΑΟΚ και Άρη

Οι ενδεκάδες ΠΑΟΚ και Άρη

Sportal newsroom 19:13 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 04.01.2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας (20:00) και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι δυο προπονητές.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να πηγαίνει με τη γνωστή του «συνταγή» και χωρίς αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκη, Ίνγκασον και Σάστρε να συνθέτουν την τετράδα της αμυντικής γραμμής.

Ντούγκλας Αουγκούστο και Στέφαν Σβαμπ θα είναι για ακόμα μια φορά το δίδυμο στον άξονα, ενώ μπροστά τους η τριάδα Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννη Κωνσταντέλια και Κάλεντ Νάρεϊ θα παραμείνει για ακόμη ένα παιχνίδι.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα θα βρίσκεται εκ νέου στην κορυφή της επίθεσης των «ασπρόμαυρων». Όσον αφορά τον σχηματισμό πρόκειται για το γνωστό 4-2-3-1.

Για την ομάδα του Άρη ο κ. Πάρντιου επέλεξε να εμπιστευθεί στο αρχικό σχήμα τους Βλάντιμιρ Νταρίντα και Χουάν Ιτούρμπε. Ο Νταρίντα θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του Άρη. 

Ο Κουέστα θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια με τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο και Πίρσμαν να συμπληρώνουν την αμυντική γραμμή. 

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ετέμπο, Νταρίντα και Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι και Ιτούρμπε θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης ενώ αιχμή του δόρατος θα είναι ο Γκρέι.