Αυξάνονται οι απολαβές του Κωνσταντέλια, μαζί και οι «μνηστήρες»
i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©intime

Αυξάνονται οι απολαβές του Κωνσταντέλια, μαζί και οι «μνηστήρες»

Μάνος Τσαλγατίδης 15:43 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 12.02.2023

Ο ΠΑΟΚ δεν αγχώνεται για τον νεαρό μάγο του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιάννη Κωνσταντέλια.

O Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι το πιο hot όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ φέτος να κάνει άλματα, αναφορικά με την ποδοσφαιρική του νοοτροπία και τελικά να καταφέρνει να πάρει φανέλα βασικού από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Mπορεί οι αριθμοί του να μην εντυπωσιάζουν, καθώς σε 19 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα μετράει ένα γκολ, δύο ασίστ, 75 σωστές μεταβιβάσεις, και 27 κλεψίματα. Όλα αυτά σε 1272 αγωνιστικά λεπτά. Ωστόσο, οι ενέργειες του, οι κινήσεις του και η γενικότερη παρουσία του εν ώρα αγώνα είναι απλά εντυπωσιακά.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο, η μισή Ευρώπη τον έχει στη λίστα της. Από την Τσέλσι και την Άρσεναλ, μέχρι την Κλαμπ Μπριζ και την Σάλτσμπουργκ, τσεκάρουν τον 20χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ με καταγωγή από τον Βόλο.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν αγχώνεται για τον... θόρυβο, που έχει δημιουργηθεί γύρω από το νεαρό. Μάλιστα, στον Δικέφαλο το θεωρούν λογικό.

Οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν εδώ και χρόνια το ταλέντο που νεαρού. Για να γίνει κατανοητό το πόσο πίστευαν στο project Κωνσταντέλιας στην Τούμπα, πρέπει να αναφερθεί πως σε αρκετά διεθνή τουρνουά που συμμετείχαν τα τμήματα υποδομής της ομάδας, οι «ασπρόμαυροι»... έκρυβαν τον μικρό, έτσι ώστε να μην έρθει νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε ένας σύλλογος του εξωτερικού για να τον κάνει δικό του.

Βέβαια, στο παρελθόν Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης κονταροχτυπήθηκαν για την απόκτηση του. Οι «Μπλαουγκράνα» είχαν φτάσει σε σημείο να καταθέσουν πρόταση και να μπουν σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά για διαφόρους λόγους δεν προχώρησε το θέμα, παρότι ο 19χρονος προπονήθηκε στη Μασία με τις Κ15 και Κ17 των Ισπανών.

Ας έρθουμε πάλι στο παρόν όμως, ο Δικέφαλος γνωρίζει πως τόσο ο Κωνσταντέλιας, όσο και το περιβάλλον του πατάνε στο έδαφος και σε σχέση με άλλες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, υπάρχει μια άψογη συνεργασία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Για αυτόν τον λόγο άλλωστε στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να αυξήσουν τις απολαβές του, καθώς ο μικρός μάγος του ελληνικού ποδοσφαίρου το αξίζει και με το παραπάνω.

Όσον αφορά τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή, πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο. Ο Δικέφαλος ξεκινά τις συζητήσεις με ένα ποσό άνω των 20 εκατομμυρίων!

Προσοχή, δεν τον πουλάει με αυτό το ποσό, αλλά μπαίνει στις συζητήσεις. Αυτό ωστόσο είναι κάτι... φιλολογικό, αφού στην Τούμπα προς το παρόν δεν σκέφτονται καν να παραχωρήσουν το διαμαντάκι τους, πόσο μάλλον να μπουν σε συζητήσεις με οποιονδήποτε από τους επίδοξους μνηστήρες, που ανά βδομάδα χτυπούν την πόρτα των «ασπρόμαυρων».