Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε η Ντίναμο Ζάγκρεμπ, πριν τη μονομαχία με τον Δικέφαλο του Βορρά

Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε η Ντίναμο Ζάγκρεμπ, πριν τη μονομαχία με τον Δικέφαλο του Βορρά

Πάνος Κορομηλάς 20:55 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:21 - 03.03.2024

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις απέναντι στην Όσιγιεκ (1-1) και έσωσε τον βαθμό πριν την πρώτη μάχη με τον ΠΑΟΚ.

Στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» του Conference League(7/3, 22:00), η Ντίναμο Ζάγκρεμπ φιλοξενήθηκε από την Όσιγιεκ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κροατίας.

Η ομάδα του Γιακίροβιτς δεν έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, βρισκόταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήρε την ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό (1-1), χάρη σε ένα γκολ του Κουλένοβιτς. Παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς, έχασε όμως σημαντικό έδαφος στη μάχη της κορυφής, αφού βρίσκεται πλέον πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ριέκα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με γκολ του Μπούκβιτς στο 25ο λεπτό. Ο Κροάτης εξτρέμ «άδειασε» με φοβερή ντρίμπλα τον Θεοφιλ - Κάτριν και εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Ντίναμο Ζάγκρεμπ έγινε πιο απειλητική, ήταν άστοχη όμως κατάφερε ήταν να μειώσει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με γκολ του Κουλένοβιτς. Κλείνει έτσι τις εγχώριες υποχρεώσεις της με μια σημαντική απώλεια βαθμών, πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο «Μαξιμίρ», για τη φάση των «16» του Conference League.