Επιμένουν οι Τούρκοι: «Συνάντηση Μπεσίκτας-Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη»

Επιμένουν οι Τούρκοι: «Συνάντηση Μπεσίκτας-Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη»

Γιώργος Σακελλαρίου 18:00 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 30.05.2024

Τούρκος ρεπόρτερ έγραψε ότι παράγοντες της Μπεσίκτας έχουν επαφές με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο ίδιος έχει δείξει την επιθυμία να μείνει τιμώντας το νέο συμβόλαιο που είναι διάρκειας τριών ετών και φυσικά κι από τη διοίκηση υπάρχει η ίδια διάθεση.

Στην Τουρκία, ωστόσο, επιμένουν για φλερτ της Μπεσίκτας με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ουμούτ Εκέν, επικαλείται αποκλειστικές πηγές και υποστηρίζει ότι παράγοντες της Μπεσίκτας έχουν συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Λουτσέσκου: «Ο Πρόεδρος Χασάν Αράτ και ο Χουσεϊν Γιουσέλ (σ.σ. αντιπρόεδρος) συναντώνται αυτή τη στιγμή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη.

Έχει γίνει επίσημη προσφορά. Θα μεταφέρω τις λεπτομέρειες της συνάντησης».

Δείτε την ανάρτηση

Η Μπεσίκτας, η οποία άλλαξε δύο φορές προπονητή τη σεζόν που πέρασε και μάλιστα είχε στον πάγκο της και τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος, έκλεισε με ένα Κύπελλο μία κακή χρονιά.

Να σημειωθεί ακόμα ότι η ρήτρα του Λουτσέσκου, όπως τόνισε ο ίδιος, είναι 2 εκατ. ευρώ για τη Δυτική Ευρώπη και 4 εκατ. ευρώ γι’ άλλες χώρες.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναφέραμε ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προχώρησε σε επίσημη κρούση για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Η Φορτούνα ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς για τον Τζόλη - Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ
BUNDESLIGA

13:36 - 30.05.2024

Η Φορτούνα ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς για τον Τζόλη - Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ανακοίνωσε ότι ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς των 3,5 εκατομμυρίων ευρών, για την μονιμοποίηση του Χρήστου Τζόλη στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας και τη νέα σεζόν.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε επιστολή από την Μπεσίκτας, η οποία εκφράζει την επιθυμία να μπει σε διαπραγματεύσεις για το ποσό αποζημίωσης, προκειμένου ο Λουτσέσκου να μείνει ελεύθερος.

Η απάντηση τόσο του επίσημου ΠΑΟΚ όσο και του προπονητή του ήταν ξεκάθαρη και αποστομωτική. Τόνισαν ότι δεν ασχολούνται καθόλου με μια τέτοια πρόταση και προοπτική. Αντίθετα, οι πρωταθλητές Ελλάδας με τον προπονητή τους προχωρούν στον σχεδιασμό της ιδιαίτερα απαιτητικής νέας αγωνιστικής περιόδου.